Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Keittiöremontti | Mitä tapahtui viikossa?

Tervehdys täältä keittiöremontin keskeltä! Keittiötä on nyt rempattu reilu viikko, mutta onneksi olemme voineet olla osan tästä ajasta muissa maisemissa. Tilasimme remontin Keittiömaailman kautta avaimet käteen -pakettina, sillä meistä ei oikein ole remonttireiskoiksi eikä eläminen pölyn ja melskeen keskellä juuri houkutellut. Pakenimme siis matkoille rempan ensimmäiseksi viikoksi ja heti perjantaina tullessamme takaisin Helsinkiin, riensimme katsomaan, mitä kotona oli ehtinyt tapahtua.

[left]

[/left]

[right]

[/right]

Kyllä on melkoinen ero vanhaan, kun olohuoneen ja keittiön erottava seinä on poissa! Tila tuntuu nyt todella suurelta, vaikka olohuoneen puoli onkin täynnä rakentamisen tieltä siirrettyä tavaraa. Harmi, etten saanut tästä kovin hyvää kokonaiskuvaa, kaaoksen keskellä en päässyt riittävän etäälle kameran kanssa.

[left]

[/left]

[right]

[/right]

Viikossa ehti siis tapahtua paljon: seinä lähti, katto madallettiin keittiön kohdalla ja kaapit löysivät paikoilleen. Nyt tätä kirjoittaessani ovat uuni ja tiskikonekin asennettuna ja keittiöön saa jopa valoa! Olimme ehkä hitusen liian optimistisia aikataulun suhteen ja ainakin kokki toivoi pääsevänsä jo viikon remppailun jälkeen taas kokkaamaan. Vaikka viimeistelyä on vielä hiukan, on tehty jälki kaunista ja näyttää todella lupaavalta.

Odotamme malttamattomasti jo keittiön valmistumista, etenkin toinen meistä. Kokille on ollut aika haastavaa elämä ilman keittiötä 🙂 Toivotaan kuitenkin, että seuraavan kerran keittiöstä kirjoittaessani, täällä olisi jo ihan valmista ja pääsen näyttämään kuvia ja kertomaan tarkemmin kaikista ratkaisuista.

Käy myös vilkaisemassa aikaisempi postaus, mistä keittiöremontti lähti liikkeelle:
Keittiöremontti | Lähtötilanne

 

Kaupallinen yhteistyö:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?