Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

kesäinen papu-perunakeitto

papu-perunakeitto
joo, okei, kesäkeitolle löytyy useampi eri nimi mutta halusin tehdä tätä keittoa käyttäen pensas papua. Oman maan uudet perunat ja sipulit on nimittäin verrattoman hyviä keitoissa ja tottakai kesässä pitää ainakin kerran tämmöistä syödä.
kesäkeitto moderniin makuun
Papu-perunakeitto
0,5kg uusia perunoita
0,2kg pensas papua
2 kesäsipulia
1 kanaliemikuutio
4dl vettä
4dl maitoa
50g voita
mausteita
laakerinlehtiä, maustepippureita
Tarjoiluun
hyvin kypsynyttä juustoa

Sulata voi, lisää uudet perunat ja freesaa hetki. Lisää sitten vesi ja keitä noin 10 min. Lisää sitten pavut ja keitä vielä 5 min. Lisää sitten kanaliemi, maito, sipulit ja mausteet. Annan hautua hiljalleen 10 min. Tarkista sitten maku ja suurusta lientä halutessa. (minusta pikkusuurustus tekee keitosta kivemman syödä)
Tarjoile hyvin kypsyneen juuston kera.
kesäruoka vinkki
Tämä keitto annos oli kahdelle ja se oli oikein passeli. Parasta keitto ruuissa on että saat nesteitä kun tuntuu siltä ettei kesällä tule juotua muuten tarpeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?