Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Ison Omenan ruokapaikat

Mistä paikoista pidin eniten? Herkullisuudessa Naughty brgr vie voiton, mutta jos puhutaan laadusta niin Tsuru, oma omassa luokassaan. Joka tapauksessa, jos täällä säännöllisesti söisi niin kaikki paikat tulisi enemmin tai myöhemmin käytyä läpi, joten mikäänhän ei ollut huonovaihtoehto.

Missä sitten on ne muut Olarin ja Matinkylän paikat? koska liikuin ihan oikeasti julkisilla, ei täältä Isosta Omenasta ole kovin helppoa suunnata toisaalle. Tavallaan nekin alueet olisi ollut ihan kiva vilkaista, mutta onko juttu enään relevantti isossa omenassa liikkuvalle? No joka tapauksessa, jätetään ne paikat seuraaville kerroille, riippuen mikä on tämän jutun vastaanotto. Teen myös instaani sisältöä näistä kertomuksistani, joten vilkaisehan sekin ihmeessä. https://www.instagram.com/alexandertrivedi/

Kerrohan toki omat kokemuksesi, mikä paikka on sinun makuusi isossa omenassa? Ensi kerralla suuntaan Selloon, joten kuullaan sitten lisää.

0 vastausta

  1. Kiva kirjoitus taas! Olen useimmissa Ompun paikoissa syönyt, mutta oli tässä minulle uusiakin paikkoja. Kuvat hyviä ja houkuttelevat kokeilemaan.

    1. Moikka Leena,

      Kiitos 🙂 seuraavana on tulossa juttu Sellosta mutta siinä on vielä pikkusen tekemistä.

      Alexander

  2. Kävin tänään testaamassa Omenan Bastardon lounaan. Odotuksena oli hyvä arkibuffa. Valitettavasti taso oli mitä sattuu. Salaattipöydässä salaatti kuivunutta, lisukkeena ananasta purkista, samoin säilykkeenä kurkkua. Muutkin salaattijutut näytti siltä, että ovat olleet pöydässä vähän liian kauan. Pizza oli loppunut, uutta ei tullut, mutta rippeitä ei oltu korjattu pois. Lihamureke kuivaa, samoin leike. Harmin paikka, en voi suositella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?