Mistä paikoista pidin eniten? Herkullisuudessa Naughty brgr vie voiton, mutta jos puhutaan laadusta niin Tsuru, oma omassa luokassaan. Joka tapauksessa, jos täällä säännöllisesti söisi niin kaikki paikat tulisi enemmin tai myöhemmin käytyä läpi, joten mikäänhän ei ollut huonovaihtoehto.

Missä sitten on ne muut Olarin ja Matinkylän paikat? koska liikuin ihan oikeasti julkisilla, ei täältä Isosta Omenasta ole kovin helppoa suunnata toisaalle. Tavallaan nekin alueet olisi ollut ihan kiva vilkaista, mutta onko juttu enään relevantti isossa omenassa liikkuvalle? No joka tapauksessa, jätetään ne paikat seuraaville kerroille, riippuen mikä on tämän jutun vastaanotto. Teen myös instaani sisältöä näistä kertomuksistani, joten vilkaisehan sekin ihmeessä. https://www.instagram.com/alexandertrivedi/

Kerrohan toki omat kokemuksesi, mikä paikka on sinun makuusi isossa omenassa? Ensi kerralla suuntaan Selloon, joten kuullaan sitten lisää.

5 Comments

 1. Leena Enqvist
  14.2.2020 / 14:49

  Kiva kirjoitus taas! Olen useimmissa Ompun paikoissa syönyt, mutta oli tässä minulle uusiakin paikkoja. Kuvat hyviä ja houkuttelevat kokeilemaan.

  • Alexander
   16.2.2020 / 10:09

   Moikka Leena,

   Kiitos 🙂 seuraavana on tulossa juttu Sellosta mutta siinä on vielä pikkusen tekemistä.

   Alexander

  • Alexander
   16.2.2020 / 10:08

   Thank you, this content demands a lot of work and inspiratio 🙂
   Alexander

 2. Leena Enqvist
  18.2.2020 / 14:14

  Kävin tänään testaamassa Omenan Bastardon lounaan. Odotuksena oli hyvä arkibuffa. Valitettavasti taso oli mitä sattuu. Salaattipöydässä salaatti kuivunutta, lisukkeena ananasta purkista, samoin säilykkeenä kurkkua. Muutkin salaattijutut näytti siltä, että ovat olleet pöydässä vähän liian kauan. Pizza oli loppunut, uutta ei tullut, mutta rippeitä ei oltu korjattu pois. Lihamureke kuivaa, samoin leike. Harmin paikka, en voi suositella!

Vastaa


Looking for Something?