Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Keväinen tuorepuuro

Appelsiinituorepuuro on yksi kestosuosikeistani. Appelsiinin ja kauran yhdistelmässä ei vain voi mennä pieleen. Raikas sitruksinen puuro sopii muutenkin täydellisesti meitä viimepäivinä suosineisiin aurinkoisiin kevätaamuihin.

arkiruokaa_25032016_1arkiruokaa_25032016_2

Keväisen raikas appelsiinituorepuuro

1 appelsiini
1dl vihreää teetä / yrttiteetä
1 omena
3 rkl siemeniä
1dl kaurahiutaleita

  1. Raasta appelsiinin kuorta (vain kuoren oranssia osaa) jäähtyneeseen teehen ja lisää joukkoon vielä appelsiinin oma mehu.
  2. Kuutioi omena ja lisää purkkiin teen ja appelsiinimehun kanssa.
  3. Lisää kaikki loput ainekset, sekoita ja sulje purkki.
  4. Laita purkki jääkaappiin vähintään tunniksi turpoamaan.

Kiireettömän aamun kunniaksi tuorepuuro sai koristeiksi banaaniviipaleita, mustikoita pakkasen kätköistä ja hampunsiemeniä. Puuro maistuu kyllä ihan sellaisenaankin, joten sen voisi pakata myös iltapäivän välipalaksi. Näillä eväillä jaksoi hyvin puoleenpäivään!

Yksi vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?