Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Gourmet pizzojen uusi haastaja | Daddy Greens Pizzabar

Pizzan ystäviä hemmotellaan nyt Helsingissä toden teolla. Laadukkaista raaka-ainesta huolella valmistettuja pizzoja saa nyt jo useammasta ravintolasta. Viimeisimpänä ovensa on avannut Daddy Greens Pizzabar, jonka virallinen avajaispäivä on ollut juurikin tänään. Pääsimme testaamaan pizzaa etukäteen jo viime viikonloppuna.

Daddy Greens Pizzabar
Sijainti: Humalistonkatu 3, Helsinki
Hinta: 12-15 € pizzat

Daddy Greensin pizzat valmistuvat napolilaistyylisessä kaasulämmitteisessä uunissa. Tämän tyyppinen uuni antaa tarpeeksi korkean lämmön ja oikeanlaisen kypsymisen, jotta hyvän juuren omaava pizzataikina pääsee oikeuksiinsa. Samankaltaista uunia käytetään useimmisa huippupizzerioissa ja myös esimerkiksi Via Tribunalessa.

Pizzoja löytyy tällä hetkellä listalta neljä erilaista, mm. vegaanien vaihtoehto ja perinteinen margarita. Ähkyn välttämiseksi päätimme vaimon kanssa jakaa pizzan ja otimme Hipster-nimisen tapauksen, koska se kuulosti jännältä. Pizzan valmistuminen vei noin 10 minuuttia ja se saapui pöytään kuumana suoraan uunista. Sanoisin, että on rohkeaa myydä pizzaa ilman tomaattikastiketta Suomessa, mutta tämä ainakin oli todella hyvää ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Sali oli vielä vähän vaiheessa, enkä osaa täysin arvata, minkä näköinen paikka tulee olemaan esimerkiksi kuukauden kuluttua. Juomapuoli oli myös hyvin harkittua, löytyi sopivan kokoinen valikoima pienpanimo-olutta ja muutama viinikin.

Viehätys ja laatu tässä paikassa tulevat esille retrosta miljööstä, lyhyestä ruokalistasta ja persoonallisesta asiakaspalvelusta. Vaikka pizzat ovat huipputasoisia, on tänne aika helppo tulla ihan vain verkkareissa, kuten allekirjoittanut teki 😀

Kehitettävää

Musiikkia ei ollut vielä, mutta kuulemma tulossa on.
Jokin jälkiruokavaihtoehto voisi myös olla kiva lisä.

Kehuttavaa

Retro ja uniikki miljöö, ystävällinen palvelu.
Erittäin harkittu ja laadukas ruoka- ja juomalista.
Rapean ilmavat pizzapohjat ja laadukkaat täytteet.

 

 

Tässä vielä lyhyt kertomus viimeisimmästä visiitistä:

0 vastausta

    1. Pizzassa oli ricottaa, kevätsipulia, ilmakuivattua lihaa ja sieniä. Vertaileminen on vaikeaa kun näiden kahden paikan pizza taikinoissa on eroja. Via tribunali on ollut pidempään auki kun kävin siellä ja pizzassa oli väriä sekä pintaa tasaisemmin kun taas olin nyt juuri avaamisen yhteydessä käymässä tässä daddy greenssissä. Pitäisi käydä kolme kertaa vielä lisää niin voisi sanoa vakaasti kumpi olisi parempi ja missä kategorioissa. Vaikka sama pizza uuni olisi kyseessä jokainen taikinajuuri on omanlaisensa ja se vaatii pientä hienosäätöä ennenkuin löytää sille optimaalisen paistamisen, eli pitää vissiin vielä uudemman kerran käydä 😀

    1. No mutta ei voi pelkästään kehuakkaan kun pitäisi olla jollakin tavalla kriittinen 🙂
      Yleensä sitä parempi paikka niin sitä pienempiä on ns ongelmat/haasteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?