lihapulla subi
Tein lihapullia pari päivää sitten ja edellisenä päivänä ciabattaa, siispä päätin tehdä lihapulla subia? Okei tätä voisi kutsua lihapulla patongiksi mutta subi taitaa olla useinmille tuttu terminä. Lihapulla leipä on saanut alkunsa myös todennäköisesti jenkeistä josta johtuen tämä taitaa olla yleinen ruoka tuolla atlantin toisella puolen.
patonki ateria
DIY lihapulla subi
1 ciabatta
10 kotitekoista lihapullaa
1dl tomaattikastiketta
2dl juustoraastetta
1dl salsa verdeä (pirkkaa taisi olla)
1dl paistettuja vegejä
oliiviöjyä, yrttejä koristeluun
Lisäkkeeksi suolakurkkuja
Leikkaa ciabatta halki, ja painele tasaiseksi. laita pohjalle puolet tomaattikastiketta. Nosta päälle lihapullia ja tämän päälle tomaattikastiketta. Lisää sitten paistetut kasvikset kannen puolelle. Lisää sitten pojjaan ja kanteen juusto raaste ja lopuksi salsa verde. lorauta pintaan hiukan oliiviöljyä ja paista 230 asteessa 5-10 minuuttia, eli kunnes pinnassa on väriä. Nosta uunista, kääri leivinpaperi ylitse ja leikkaa sitten halki. Koristele sitten yrteillä ja tarjoile vaikka suolakurkkujenkera.
olut suositus leivälle
Tämän kertainen ruoka oli arkipäivän lounas mutta se kaipaisi olutta. Siispä alkoholiton pilssi hoiti homman. Toki, joku spritekin olisi voinut olla oikein kiva tämän seurassa.

Share:

Vastaa


Looking for Something?