Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Well-kahvilan uutuus kesäksi | Wellsinki kassi

Moni on jo varmasti kuullut viime marraskuussa Helsingin Kaivokäytävään avatusta kasvispainotteisesta terveyskahvila Wellistä. Olen itsekin monesti kävellyt työmatkalla kahvilan ohi ja vilkuillut sisään, mutta aikaisemmin ei ole tullut sopivaa tilaisuutta piipahtaa.

Ilokseni sain kuitenkin kutsun Welliin, tutustumaan kahvilan uusimpaan tuotteeseen, Wellsinki-kassiin. Well on koonnut yhteen kassiin kokonaisen kesäisen picnic-kattauksen, joka on tilattavissa vapusta alkaen koko kesän. En ole aiemmin nähnyt missään vegaanista tai terveystrendiin sopivaa picnic-kassia, joten olin todella utelias tustumaan kassin sisältöön.
well1

Wellsinki-kassi sisältää
kulhon kotimaisia dippivihanneksia ja hummusta
2 bagelia (nyhtökauraa, vegemajoneesia, bbq-kastiketta)
2 kuppikakua (lakritsilla ja vadelmalla maustettuna)
2 sitruunajuomaa (sitruuna, agave, inkivääri)

Tuoteet ovat vegaanisia ja kassilla on hintaan 29 euroa. Wellsinki-kassi on saatavilla myös gluteenittomana, kunhan siitä muistaa erikseen mainita kassin ostaessa.

Mietteet ja aatokset

Kassin sisältö on selvästi ajateltu kahdelle, jolloin hinta yhdelle ihmiselle ei ole hullumpi sisältöön nähden. Mielestäni kokonaisuus oli kiva ja tuotteet on mietitty niin, että ne on helppo syödä. Itse tykkäsin erityisesti bagelista ja kuppikakusta – molemmissa oli sopivasti makua ja mehevyyttä. Plussaa myös kassin mukana tulevista oheistarpeista, aterimista, serveteistä ja picnic-liinasta.

Picnic-kasseissa yleensä on haasteena se, että tuotteet saadaan pysymään tuoreina ja houkuttelevan näköisinä, vaikka niitä joutuisikin kantamaan tovin helteessä eväspaikkaa etsiessä. Wellsinki-kassissa hyvä puoli on tosiaan se, etteivät vegaaniset tuotteet sisällä erityisen herkästi pilaantuvia ainesosia. Muut tuotteet oli pakattu myös niin, että ne pysyvät hyvin koossa, ainoastaan bagelit muhjaantuivat hieman kassia kantaessani.

Konsepti on hauska ja varmasti hyödyllinen, erityisesti terveellisiä, vegaanisia ja silti vaivattomia eväitä arvostaville. Vettä kannattaa kuitenkin muistaa ottaa picnicille mukaan, sillä se ei kuulu kassin sisältöön.

Wellsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?