Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Viikonloppu Turussa

turku

Vietimme viime viikonlopun vähän toisissa maisemissa, nauttien hyvästä ruoasta ja aurinkoisesta Turusta. Miniloman ajoitus ei toki ollut ihan sattumaa, viikonloppuna oli nimittäin myös Turun Ruoka- ja viinimessut. Lauantai kului siis pitkältikin messukojuja kierrellessä. Messuilla oli todella vilkasta ja paljon hyviä juttuja. Viikonlopusta jäi läjäpäin kuvia ja postausideoita, mutta säästän yksityiskohdat myöhemmäksi.

porkkana

luomu kvinoa

Terveystrendi näkyi tarjonnassa ja tuoretuotteitakin oli runsain mitoin esillä, mikä suorastaan yllätti.  Kaiken kruunasi iso esiintymislava, jolla oli runsaasti ohjelmaa, ja jolla mm. Antti Vahtera, Maija Silvennoinen kokkasivat.

Majoituimme Turussa Park Hotellissa, joka oli todentotta ihan toista maata kuin ketjuhotellit. Vaikka hotelli olikin aivan ääriään myöten täynnä, meille löytyi huone sauna- ja majoitustilana toimivasta pikkumökistä hotellin pihassa. Boutique-hotellin persoonallinen sisustus ja ystävällinen palvelu nostivat hymyn huulille.

park hotel

Päivän kruunasi vielä illallinen ravintola Gustavossa, mutta siitä kerron myöhemmin omassa postauksessaan.

Sunnuntai kului kävellessä ympäri Turun keskustaa, nauttiessa upeasta syyssäästä ja sulatellessa ruokaähkyä. Ennen kotimatkaa kävimme vielä haukkaamassa myöhäisen lounaan Tiirikkalassa.

Turku-juttuja vielä muutama luvassa, joten pysykäähän kuulolla. Mukavaa viikkoa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?