Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Vegaanipizzaa uunissa

Kotipizza

Vegaaniruoka puhuttaa. Selvää on, että vegaaniruokatrendin jatkuessa täytyy ravintolaketjujenkin mukautua. Kotipizza otti yhden vaikuttavan keinon käyttöönsä tuotteidensa kehittämisessä vegaaniseen suuntaan. Kotipizza nimittäin kutsui Facebookin Sipsikaljavegaanit-ryhmässä vegaaneja ja vegaaniruoasta kiinnostuneita arvioimaan vegaanisia juustoja tulevia pizzojaan varten. Tilaisuudessa sai antaa palautetta vegaanisesta pizzasta ja arvioida, mikä vegaanisista juustoista sopisi pizzaan parhaiten.

Vegaaniset juustot ovat usein aivan liian prosessoituja omaan makuuni. Tilaisuudessa tuli kuitenkin vastaan yksi juustovaihtoehto, joka oli itseasiassa todella hyvää.

On todella mielenkiintoista nähdä, miten ravintolat ja muut firmat vastaavat vegaanisten vaihtoehtojen kasvavaan kysyntään. Vegaanista mättöä vai terveysruokaa? Ilmeistä on se, että vegaanisen ruokatuotteen kehitys on kilpajuoksua.

Näkisin, että lähitulevaisuudessa syntyy jos jotakin tarjontaa vegaaneille. Isommat ravintolaketjut luovat uusia tuotteita, einespuolelle tulee todennäköisesti vegaanisia valmisruokia, ja mahtuu soppaan vielä muutama vegaaninen ravintolakin lisää. Jos mentäisiin reilu puoli vuotta taaksepäin, en tiedä, olisinko osannut aavistaa trendin laajenevan tässä mittakaavassa.

Innolla odottelen tulevaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?