Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Vantaan elämykset osa 7 – Fazerin brunssi

 

Näin vantaalla ja vaaralan lähellä ikäni asuneena henkilönä, olen usein kulkenut fazerin ohitse. Nuorempana hölkkäsi mäkeä ylös ja urheilin ja sittemmin aloin kun piikkilanka aidat katosi ja ylä portille tuli kutsuva visitor center ovat ajat niin muuttuneet. Lukaisin kuukausia sitten hyvän jutun vantaan sanomista jossa kehuttiin viisitor centterin brunssia jonka pohjalta aloin miettimään, milloinka olisi optimaalisin aika käydä täällä. Meni kuukausia kunnes huomasin että vapaa viikonloppu oli alkamassa joten tätä parempaa saumaa ei ollut.

Vantaan elämykset sarjassa on jo useimmat suuremmat yleisön tuntemat ilta ravintolat koluttu mutta tämmöisiä brunssia tarjoavia paikkoja on ollut toistaseksi aika vähän. Jos sinulla tulee mieleen paikkoja vantaalla jossa minun pitäisi käydä niin kerrohan se kommenttikentässä.

Ensi aatteet fazerin  brunssista:
Tarjolla oli leikkelettä, graavia, kanaa, chorizoa, granoloita, fazerin oman leipomon tuotteita (leipää, kakkuja, piirakoita) ja jälkiruoka tavaraa. Olisin kaivannut raskaan ja teollisen tuotteen lisäksi raikkaita komponenteja -> tillikurkut, tomaatti sipuli salaatti tai jokin hapokas raaste salaattikin olisi ajanut asiansa.

Tarjolla oli aika niukasti eri leipävaihtoehtoja vaikka kyseisellä yrityksellä on leipävalikoimaa vaikka millä mitalla.
Myös leivän levitteet rajoittui, hernehummukseen, appelsiinimarmelaadiin ja voihin. Näistä juuri hernehummus oli äärimmäisen hyvää mutta esimerkiksi munavoi olisi ollut kovajuttu karjalanpiirakoille.

Makeat/ jälkiruoka pöytä oli lettuja, pannukakkuja ja ihan fazerin leipomon kakkuja, aivan kuin fazerin ei oltaisi luovia. Jos pohdin termiä fazer, haluaisin nähdä kakun jonka fazerin sinisen ruumillistuma, pätkis moussea jossa olisi niin herkkullisia sattumia ettei sen syömistä voisi lopettaa ja marianne pirtelöä jota aikanaan sai kampissakin.

Tavallaan näen että tässä on toteutettu konseptia eikä ole mietitty konseptin uniikkiutta. Vaikka on lapsiperheitä, olisi heillekkin suuri ylläri nähdä jotain erillaista brunssia. Oli miten oli, on tämän brunssi hinta-laatu suhde äärimmäisen hyvä ja muuten tuotteet oikein kunnossa. Kävisinkö uudestaan? vain jos tästä brunssista haluttaisiin kehittää jotain perinteisestä raamista ulos johonkin edustavampaan suuntaan. vilkaise alla olevia video ja käy ihmeessä tutustumassa youtube kanavaanikin 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?