Viime kerralla kokkasin juustotäytteisiä ravioleja ja tällä kertaa pesto-pinjasiemen täytteiset raviolit pääset pataan. Käytännössä tämän Giovanni Rana brändin raviolit kypsyy kaikki n. 2 minuutissa ja ovat itsessään kohtuullisen kivoja, joten ne ei tarvitse muuta kun simppelin soosin. Reseptin tomaattikastike joka on Petti merkkiä ja se on vasta tulossa suomen markkinoille. Jos vähäänkään harrastaa ruuanlaittoa, kannattaa tuo Petti sitten kokeilla. Se on tehty pohjois-italian tomaateista, joiden maku on hiukan erillainen useinpiin brändeihin verrattuna. Palataan kuitenkin aiheeseen joka on nämä tomaattiset raviolit.
tomaattiset raviolit
1 sipuli
1 paprika
3 rkl extra neitsyt oliiviöljyä
1prk tomaattikastiketta*
1tl kuvayrttejä (timjami, oregano)
1ps Giavanni rana ravioleja*
parmesaania oman makusi mukaan
Suolaa raviolin keitinveteen
Kuori sipuli ja kuutioi se paprikan kera. Laita kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kuullota siinä sipulit, paprikat. Lisää pannulle sitten tomaattikastike ja kuivayrtit. Laske lämpö niin ettei se juuri kiehu. Laita isoon kattilaan vettä kiehumaan ja lisää muutama ruokalusikka suolaa. Keitä suolatussa vedessä raviolit kypsiksi, tässä menee noin 2 min. Nosta kypsät raviolit tomaattikastikkeeseen ja nostele sekaisin. Raasta päälle vielä parmesaania niin ruoka onkin valmista.
Hyvää ruokahalua
*Sain tuotteet näytteinä Casa Gustolta