Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Tallinkilla ruokalistat uudistuu – Tavolatan uusi menu

Tavolata ravintola arvio

Muutama kuukausi sitten  olin tilaisuudessa jossa esiteliin uusi menuu Tallinkin laivojen Bon vivant ravintoloissa, tällä kertaa vuorossa on Tavola ravintolan menun uudistus. Olen aiemmin käynyt kahdesti kyseisessä ravintolassa, yhden kerran risteyly asiakkaana ja toisella kertaa lehdistö vieraana. Näin päällisin puolin perinteinen italialainen ruoka sopii laivojen ravintoloihin. Ehkä intiimimmän toivoisin ruokailu tilasta kun kyse on kuitenkin lämminhenkisestä ruokatuotteesta mutta makujen puolesta erittäin nappi suoritus.

Mausteena tämänkertaisessa uhdistuksessa oli Ella kanninen  joka tunnetaan Italiassa aiheisista kirjoista ja tv:ohjelmista. Tavolan uudella ruokalistalla olevissa annoksista osa on saanut häneltä vaikutteita jotka on toteuttanut ammatitaitoinen Siljan keittiötiimi.

Serenade paras ravintola

mitä jäi mieleen menusta:

Ainakin antipasto oli viimeisen päälle hiottu ja siinä olleet leikkeleet omasi ihan kunnolla makua. Myös ravintolan oliiviöljy oli viime kertaan nähden pystyny samana, joka on mainitsemisen arvoisen hyvää.

Kokonainen grillattu kala on myös yhä harvinaisempi tuote mutta täällä sitä oli ja vielä hyvin toteutettuna. Näin kala-allergisena katsoin sivusta kun media väki sitä kehui.

Laivalla  ruuan hinta on hiukan maiden hintaa edullisempi mutta sitten taas, maissa harvemmin on merinäköalaa ja lomailun fiilist. Mikä on sinun konsenus laivojen ravintoloista? anna mielipiteesi kuulua 🙂

Tsekkaa alla oleva video tilaisuudesta 🙂

2 vastausta

 1. Hei! En todellakaan halua puhua sinusta ikävästi, päinvastoin nautin blogistasi suuresti! Minua häiritsee tekstisi kirjoitusasu, sillä kirjoitusvirheitä on paljon. En todellakaan vaadi sinua mihinkään kielioppikurssille, mutta kyselen vain, että onko tarkoituksenasi hankkia oikolukupalveluita, varsinkin jos blogisi suosio kasvaa?

  Tämä ihan vain huomiona, pääpointtini on se, että pidän blogistasi kovasti 🙂

  1. Moikka Anna,
   Minulla on aika vakava lukihäiriö ja siksi olenkin siirtänyt pääpainoa videoiden puolelle.
   Jos minulla olisi ns. maksullinen case kyseessä niin silloin oikoluetutan tekstin puolisollani.
   Ennen olisin saattanut tehdä tilaisuuksista vain insta juttua mutta yritän nyt iskea jotain bloginkin puolelle vaikka teksti takkuilisi.
   Alexander

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?