Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Stadin rennoin terassi | Beerger

Viikonloppuna maisemat vaihtuivat hetkeksi Telakkarannan rosoiseen miljööseen. Vahingossa en tänne päätynyt, sillä etsinnässä oli kuulemani mukaan yksi kesän trendikkäimmistä burgeripaikoista, eli terassi nimeltään Beerger.

Nimestä ei voi erehtyä, Beergerissä tarjolla on juomaa (mm. hyvä valikoima erikoisoluita) sekä hampurilaisia lisukkeineen. Tilaukset tehdään baarin ja ilmeisesti myös keittiön virkaa toimittavan kontin luukulta. Burgerit ja juomat nautitaan isolla terassilla musiikin soidessa taustalla.

beerger1

Olimme ensimmäisiä asiakkaita paikalla ja synkeän sateisena alkuiltapäivänä uututtaan hohtava terassi näytti vähän hassulta rapistuvien tiilitalojen välissä. Terassille alkoi kuitenkin tulla enemmän asiakkaita ja samalla, kuin tilauksesta aurinkokin pääsi paistamaan. Eihän tämä ollut yhtään hullumpi paikka istuskella terassilla!

beerger3

Maisteluun nappasin Beergerin perusburgerin, joka sisälsi dry-aged pihvin, juustoa, salaattia, tomaattia, sipulia ja majoa. Yksinkertaista, mutta todella hyvää. Muhkean sämpylän välissä mehevä pihvi, rapsakat kasvikset ja aavistuksen jopa tulinen majo, ei voi mennä pahasti pieleen. Kokoa hampurilaisella oli myös, eli reilun kympin hintaansa nähden aika täyttävä tapaus.
Burgerin kanssa maistui hyvin raikas inkivääriolut.

Jos siis etsit vielä kesäterassia, jossa voi rennosti istuskella koko päivän ja illan ja saisi vielä päälle tasokasta burgeria ja juomaa, niin suosittelen kääntymään Beergerissä.

Kehitettävää

Beergeriä voi olla vaikea löytää, eikä sinne vahingossa eksy.
Omaan makuuni olisi hampurilaispihvi voinut olla piirun verran kypsempi.

Kehuttavaa

Hampurilaisella oli kokoa, eli ei pelkkää silmän ruokaa. Pehmeät kuoret ja maukkaat täytteet tekivät burgerista laadukkaan.
Erittäin palvelualtis henkilökunta.
Listalla oli hampparia myös vegaanille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle.

beerger4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?