Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

selkeästi parempi kasvispasta

Uusien asioiden kokeilu herättää ainakin minusssa aivan uudenlaista virtaa ja tämänkertainen video onkin sitä parhainmillaan. Nimittäin tässä on ensimmäinen voiceover video, jossa siis puhun videon päälle selostaakseni hiukan ajatukseni kulkua.

Vahingosssa tästä videosta tuli ehkä  vähän liian pitkä mutta ensi kerrasta ollaan jo askeleen optimoidummassa tekemisessä. Ainiin, jos sinulla tulee mieleen ohjelmia voiceoverin luomiseen, heitä ajatusta. Kokeilen juuri muutamanlaisia ohjelmia tässä tekemisessä.

Koska harrastelen kotioloissa varsin runsaastti ruuan valmistusta ja aika ei meinaa riittää ihan kaikkeen mielen luovuuteen, katson tämän videon ohessa tv:tä. Älä siis ihmettele jos kuikuilen samalla jonnekkin 😀

Jos muuten olet pohtinut mikä on markkinoiden paras gluteeniton pasta, voisin melkein suoraan yleistää La molisanan kärkeen. Usein kuivapastan rakenne ei ole vehnäpastan veroista mutta tällä brändilä, pasta oli parempaa kuin joidenkin merkkien vehnäpastatkin. Jotta et hämäänny, en ole siis keliaakikko mutta kokeilen kaikkea mitä kaapeistani löytyy jotta voin suositella muille, mikä on paras mahdollinen raaka-aine.

Selkeästi parempi kasvispasta

kuorallinen parsaa
kuorallinen kukkista
Kourallinen papua
Pieni nippu pastaa
1 sipuli
2rkl kivettömiä kalamata oliiveja
2dl kasvis demiglacea
2dl tomaattimurskaa
Suolaa, pippuria, oliiviöljyä
chilikastiketta/ muita maustekastikkeita halutessa

Laita isoon kattilaan vettä ja lusikallinen merisuolaa. Kun vesi alkaa kiehumaan, lisää joukkoon pasta. Kuori ja pilko sipuli. Paista sitä kevyesti oliiviöljyssä pannussa ja lisää pannulle oliiveja, kasvisdemiglace. Laitaa toiseen kattilaan että ja suolaa kuumenemaan. kanttaa parsat ja pavut, ota kukkakaalista nuput. Lisää kiehuvaan veteen ensi pavut muutamaksi minuutiksi, lisää sitten parsa ja aivan lopussa kukkakaali. Siivilöi kun kypsyys on narskuva ja jäähdytä jäisellä vedellä. Lisää kastikepannulle seuraaavaksi tomaattimurska, pippuria, mausteita ja jäähtyneet vihannekset. Tarkista pastan kypsyys ja lisää sekin joukkoon. Sekoittele hetki ja maista sitten kokonaisuutta. Laita lautaselle ja viimeistele vastaraastetulla laadukkaalla juustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?