Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Oman sadon antimia

Meillä on ollut viljelypalsta nyt toukokuusta asti. Aikaisemmin olen kasvattanut lähinnä vain yrttejä sisällä keittiössä, joten mitään kummoisia viljelyvinkkejä ei vielä ole antaa. Ensimmäiset sadon antimet ovat kuitenkin jo nousseet palstalta, joten jotain on selvästi tehty oikein!

Täydellisen pinkit puikulaiset retiisit ja pehmeät babypinaatin lehdet ovat värittäneet arkisia salaattejamme viime viikkoina.

arkiruokaa_16062016_3

arkiruokaa_16062016_5

arkiruokaa_16062016_2

Paitsi että satoa on piisannut, on myös makua ollut ainakin tuplasti enemmän kaupasta ostettuihin verrattuna. Tavoilleni uskollisena olen laittanut myös retiisin naateista ruokaa ja nuoret lehdet toimivatkin salaatin seassa todella hyvin. Sekaan kun heittää vielä takapihalta kerättyjä villiyrttejä ja vähän linssejä ja miniluumutomaatteja, on maukas ja täyttävä salaatti taattu.

arkiruokaa_16062016_1

Seuraavaksi jännitetään, jos jo juhannuksena saataisiin palstalta omia uusia perunoita ja mansikoita!

0 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?