Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Mitä söimme tänään?

Vaikka onkin jouluviikonloppu, vietimme hyvin tavallisen lauantaipäivän tänään. Hidas aamu, vähän ostoksia keskustassa ja paljon blogijuttuja. Keräsin tällä kertaa postaukseen sekalaisesti kaikenlaista tältä päivältä. Ei mitään glamuuria, mutta mukavaa vapaapäivän viettoa 🙂

Heräsimme tänään myöhään ja söimme aamupalaksi avovaimon laittamaa smoothieta ja joimme kupit kahvia. Taivaalta satoi jotain epämääräistä, joten lykkäsimme ulos lähtöä puoleenpäivään saakka, kunnes totesimme, ettei jahkailu auta.

Meidän piti käydä kaupungilla noutamassa kakku, jonka olimme lahjakortilla jouluksi tilanneet. Lisäksi piipahdimme takkiostoksilla siinä samalla. Lounasta söimme Fafa’sissa, jonne olimme saaneet myös lahjakortin. Vaimo otti vegepitan ja minä meze-lautasen. Hyvää oli!

Piipahdimme vielä Lidlissäkin ruokaostoksilla ja yllätyin siitä, kuinka vähän ruuhkaa keskustassa oli. Ehkä jouluostokset oli kaikilla hyvissä ajoin tehtynä?

Kotona ryhdyimme kokkailemaan ja työstämään blogijuttuja. Valmistimme punajuurilisäkkeen joulupöytään ja kuvasimme blogiyhteistyön kautta saatuja juustoja jotka olivat Mont Vully huippu laatua. Lisäksi laitoin leipää paistumaan sekä pyöräytin nopean omenakompotin ja hunajapaahdettuja pähkinöitä granolaa varten. Lopuksi naputin vielä mummonkurkut jouluruokien lisukkeeksi.

Eli mitä söimme tänään? yksinkertaisesti, kaikkea hyvää.

Nyt illalla olisi tarkoitus jatkaa blogijuttujen naputtelua koneella samalla, kun katsomme alkoholista kertovaa dokkaria ja napostelemme juustotarjottimen antimia. Peruslauantai siis 😀 Mukavaa lauantai-iltaa ja joulunodotusta!

0 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?