Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Päivällistä Isossa Omenassa

Kun Länsimetro vihdoin ja viimein avattiin yleisölle, lähdimme mekin ajelulle. Hurautimme koko matkan idästä Isoon Omenaan, nyt kun kerran helposti pääsi. Viime sunnuntaina oli selvästi moni muukin lähtenyt liikkeelle samalla ajatuksella, sillä metro oli ihan täynnä.

Isossa Omenassa ei ollut sen rauhallisempaa, eli populaa riitti. Mutta eipä tuo väljissä tiloissa juuri haitannut. Olin jostain saanut Ompun kaikkiin liikkeisiin käyvän lahjakortin, ja nyt oli hyvä sauma käyttää se – mihinkäs muuhunkaan kuin ruokaan. Olin itseasiassa yllättynyt, kuinka laaja Ison Omenan ravintolamaailma M.E.E.T. onkaan: löytyy aasialaista, intialaista, pizzaa ja burgeria, sekä niin perinteisiä kuin modernejakin pikaruokaketjuja. Lounaspaikkaa pohtiessa iski ihan valinnan vaikeus.

Lopulta päädyimme kompromissiratkaisuun, jonka olemme kaksistaan ulkona syödessä havainneet muutenkin toimivaksi toimintamalliksi. Valikoimme kaksi ravintolaa, joissa molemmissa otimme yhden annoksen jaettavaksi. Fafa’sista en ole aiemmin kirjoittanut, vaikka se on mielestäni parempien pikaruokapaikkojen kategoriassa. Toinen paikka, joka pääsi testiin oli Kampistakin tuttu Mad Wok.

Iso Omena

Fafa’s

Saimme jonottaa muutaman minuutin ennen kuin pääsimme tilaamaan ja olimme valmistautuneet odottamaan tovin myös ruokaa. Otimme kympillä falafel-pitan, joka tulikin yllättävän nopeasti valmiiksi kiireisestä päivästä huolimatta. Maun ja koon puolesta ihan hyvä hintaan nähden. Mielestäni edelleenkin tämän käynnin jälkeen yksi onnistuneimmista pikaruoka/fast casual -konseptin ravintoloista.

Iso Omena

Mad Wok

Mad Wokissa en ollut aiemmin käynytkään, joten tämä teki ihan hyvää vaihtelua. Ruokalista näkyi kauempaakin katsoen, vaihtoehtoja oli sopivan tiivis lista ja kaikki kuulosti kiinnostavalta. Otimme inkivääri-valkosipulipossua, joka oli noin 12 € annos. Ruuan valmistuminen oli täälläkin nopeaa ja istuimme aivan keittiön viereen, jossa näimme pällistellä keittiöön odotellessamme. Annos itsessään oli ihan hyvää ja päihitti kyllä mennen tullen perus kiinalaiset buffetit. Harmi vain, että jäin kaipaamaan jotain tulista, eikä tiskinkään vieressä näkynyt chilikastiketta tai vastaavaa.

Hyvin maittoi kuitenkin ja vatsat tulivat sopivasti täyteen. Ehkä täytyy ottaa uusintakierros toistekin.

Oletko jo käynyt tyypittämässä Länsimetron? 🙂

0 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?