Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Lapland’s Wonderland | Pop up Musiikkitalon edessä

Entisenä Haaga-Helian restonomiopiskelijana sain sähköpostiini mielenkiintoisen mainoksen. Haaga-Helian opiskelijat pyörittävät nimittäin Helsingin Musiikkitalolla kolmea erilaista pop up -ravintolakonseptia, jotka ovat auki vielä pari viikkoa. Musiikkitalon päälämpiössä toimii Tilikan Tikka -niminen kokonaisuus ennen ja jälkeen konserttien sekä väliajoilla. Terassilämpiössä sen sijaan pääsee illallistamaan neljän ruokalajin yllätysmenun 4 Senses -sokkoravintolassa.

Tiukkojen aikataulujen vuoksi päätin kuitenkin testata pop upeista kolmannen, Lapland’s Wonderland -ulkoterassin.

Lapland’s Wonderland pop up

Sijainti: Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, Helsinki
Hinta: täytetty rieska 9,9 € ja hehkuviini 7,5 €

pop-up

pop-up

Pimeänä alkuiltana töiden jälkeen poikkesin siis Lapland’s Wonderlandissa. Tullessani Musiikkitalon eteen, olin vähän hämmentynyt, onko se tuo pieni valkoinen teltta? Joo, sehän se oli. Sisällä oli itseasiassa aika lämmin tunnelma, kynttilöitä, pehmeitä huopia, lämpölamppuja ja hymyilevä henkilökunta.

Pienen pohdinnan jälkeen päädyin poronkäristysrieskaan ja hehkuviiniin. Rieska valmistui viidessä minuutissa ja hehkuviini tuli termarista sekunneissa. Hehkuviini oli itseasiassa aika hyvää ja kuksasta juotuna astetta parempaa. Rieska oli mauiltaan hyvin perinteinen eli puolukkasurvosta, poronkäristystä ja perunamuusia. Se olisi ehkä rakenteen puolesta kaivannut seuraksi esimerkiksi frittisipulia, mutta se on vain oma mielipiteeni.

Muuten tykkäsin kokonaisuudesta ja leppoisasta fiiliksestä. Ulkotilojen hyödyntäminen näin vuoden pimeimpään aikaan oli ihan mielenkiintoinen ratkaisu ja mielestäni se oli toteutettu onnistuneesti.

rieska

Kehitettävää

Ulkoa on vaikea päätellä, onko tässä ravintolatoimintaa vai vain valkoinen teltta ilman virkaa.
Tila oli aika pimeä ja jotain musiikkia olisin kaivannut.
Tuote voisi olla ehkä pikkuisen modernimpi.

Kehuttavaa

Varsin hyvä sijainti pop up ravintolalle.
Maut olivat kunnossa ja hehkuviinissä oli luonnetta, silti ehkä hiukan hintava.
Henkilökunnalla riitti hymyä ja palvelualttiutta.

glögi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?