Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Kokki kävi lounaalla – ravintola Story

Yhtenä maanantaina päädyin lounastapaamisella Kampin Korttelin Storyyn. Olen käynyt Storyssa aiemminkin, mutten koskaan lounasaikaan, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan ravintolan lounasantimia.

Istahdimme pöytään hyvälle näköalapaikalle. Vaikka ravintolassa oli aika paljon väkeä ja jonoa, sain annokseni, kananpoikaa aiolilla, varsin rivakasti.
Annoksessa oli värit ja tuoksu kohdallaan, maullisesti sama juttu. Kanan nahka oli sopivasti rapea, maut ja rakenteet olivat kohdallaan aiolissa ja perunoissa. Paprikainen punertava kastike oli erittäin hyvä tuomaan annokseen hiukan happoa, pieni määrä yrttiä ja marinoitua punasipulia annoksessa toi hiukan lisäarvoa, kun lounas oli kumminkin sieltä hintavammasta päästä.

story1

Annoksessa ei kuitenkaan ollut vihanneksia, joita jäin hiukan kaipaamaan. Annoksen lisäksi ei kuulunut salaattia, leipää tai kahvia, mikä vähän yllätti – olihan kyse sentään lounaasta. Tällä kertaa Storyn lounas täytti vatsani hyvin, mutta yhtään raskaampana työpäivänä olisin saattanut kaivata pikkasen isomman annoksen.

Hintaa oli lounaalla reilut 13 euroa, eli ei ihan lounassetelillä maksettavissa. Kahvi tai tee olisi ollut sen 3 euroa lisää. Lounaslistalta näytti löytyvän myös vegaaninen ja kasvisvaihtoehto. Toisaalta jos Story on löytänyt oman asiakaskuntansa, ei hinta tai vihannesten vähyys ole ongelma.

story2

Kehitettävää

Lounaan hintaan olisi voinut kuulua kahvi/teetä tai ainakin hiukan edullisemmin.
Lounasannoksen lisäkkeenä olisi voinut löytyä vaikka muutama porkkanan pala tai herneitä tuomaan mielikuvaa vihanneksista.

Kehuttavaa

Ruoka oli hyvää ja maut olivat kohdallaan.
Tilassa, sisutuksessa ja kattauksessa oli hyvä tunnelma.
Palvelu oli mutkatonta ja nopeaa, vaikka asiakkaita riitti.
Saimme kiireisestä lounasajasta huolimatta istua ja syödä rauhassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?