Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Kokeilussa – Perhon vegaanibrunssi

Työkaverini vinkkasi, että Perhossa olisi vegaanibrunssi ja nyt viime sunnuntaina päätimme käydä katsomassa, mitä oli tarjolla.

En ole aiemmin käynyt Perhossa, mutta kyseessä on siis ravintolakoulu, jossa opiskelijat pyörittävät ravintolaa opettajien johdolla. Perho sijaitsee noin 500 metrin päässä Kampin metroasemalta Hietaniemen suuntaan. Ravintolassa vallitsee jokseenkin boheemi tunnelma, seeprakuvioilla verhoillut sohvat ja ravintolan sali kuin suoraan 80-luvulta. Mutta ei anneta sen häiritä.

 

perho vegaanibrunssi perho vegaanibrunssi  perho vegaanibrunssi    perho vegaanibrunssi

Buffetiin katetulle brunssille tuli hintaa 18 euroa ja pöydästä löytyi kattava tarjonta vegaanisia herkkuja; erilaisia kylmiä salaatteja, kastikkeita ja marinoituja kasviksia, sekä lämpimiä ruokia – jälkiruokabuffetia unohtamatta.

Astiasto ja osa brunssin salaateista mukaili ehkä liiaksikin ravintolan kasaritunnelmaa. Notkahduksena voisi mainita, että paahdetut munakoisoviipaleet ja pensaspavut olivat vielä vähän raakoja ja ne olisivat voineet ottaa tovin lisää kypsymistä. Hyvääkin toki löytyi; mausta ei ollut tingitty ja etenkin kimchi ja hernefalafelit jäivät positiivisesti mieleen – niissä oli mukavasti potkua.

Perhon sunnuntaibrunssi ei ole joka viikko vegaaninen. Perhon Facebook-sivut näyttävät kuitenkin päivittyvän brunssien tarjonnan osalta tiuhaan, joten sieltä kannattanee vakoilla seuraavaa kertaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?