Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Hyvinkään elämykset – Hotel Sveitsi ja ravintola Tila

sveitsi hotelli
Yhteistyössä: Sveitsi Hotel

Tyypillisesti perjantaisin menemme Makuinsinöörin kanssa treenaamaan ja uimaan, minkä jälkeen käymme jossakin syömässä. Makuinsinöörillä alkoi hiljattain loma, joten päätimme tehdä normaaliin kaavaan pientä poikkeusta maisemaa vaihtamalla. Kohteeksi valikoitui yllättäen Hyvinkää.

hyvinkää majoitus

Sain järjestettyä reissumme kohteeksi Hyvinkäällä sijaitsevan hotel Sveitsin, josta olin kuullut aiemminkin. Meillä oli lisäksi mukana toinen kaveri, joka on kotoisin Hyvinkäältä ja toimi paikallisena oppaanamme.

hyvinkään paras ravintola

Hotel Sveitsi yllätti meidät monellakin tapaa. Paveluita oli enemmän kuin missään muussa näkemässäni hotellissa. Ravintolatoiminnan lisäksi saattoi käydä elokuvateatterissa tai fiksaamassa hiukset parturissa. Aktiivilomailijalle löytyi vaikka minkälaista ohjelmaa – maauimala hyppytorneineen, sisäuimahalli, sisäaktiviteettipuisto SuperPark, seikkailurata, elokuvateatteri ja paljon muuta. Me saimme kuntosalilla ja uimalassa tehtyä päivän treenit alta pois ennen kuin pääsimme kulinarististen elämysten pariin.

hyvinkää maauimala
hyvinkään liikkumis muodot

Hotellihuoneemme oli varsin modernisti ja raikkaasti sisustettu ja toisen kerroksen ikkunoista oli rauhoittavat näkymät metsään. Myös hotellin ravintolassa, Tilassa, näkyi hiljattain tehty remontti ja freesi ilme.

siisti hotelli

Pääsimme hyvin myös näköalapaikalle istumaan, ja valikoimme hiukan ruokaa ja erikoisolutta. Skagen-alkuruoka oli tyypillisen keskustahotellin tasoinen, mutta esimerkiksi jokirapupasta, jonka yksi meistä söi pääruuaksi, oli tasollisesti parempi kuin monissa pastaan keskittyvissä ravintoloissa. Jälkiruuista porkkanakakku oli moderni ja täynnä makuja, jotka eivät jättäneet kylmäksi.

ravintola tila kokemukset

Jos jotain olisi toivonut enempi, niin ranskanperunat olisivat voineet olla tummemmat ja kahteen kertaan fritatut, mutta sitten taas, tuottaako se kaikille lisäarvoa? Siitä en ole täysin varma. Annoskoko sai myös kehua. Emme olleet ähkynä, vaikka pitkän kaavan mukaan söimme.

Juomapuolella talon oma tummempi olut oli oikein mainio palanpainike. Pisteet annan myös yleisesti juomalistan koosta, erikoisoluita oli kiitettävästi ja sieltä löytyi ihan jokaisen makuun jotain.

Hotelliaamiaiset ovat kyllä aina matkustaessa luksusta ja tälläkään kertaa emme joutuneet pettymään. Laajasta aamiaisbuffetista löytyi joka makuun sopivaa syötävää, ja olipa tarjolla jätskiäkin jäätelöaltaasta.

Jotta saimme vähän kulutettua ruoasta saatua energiaa, lainasimme hotellilta polkupyörät ja otimme lyhyen kierroksen Hyvinkäällä. Hotellin palveluista testasimme myös SuperParkin ja seikkailupuiston. Vaikka ne oli ehkä suunnattu vähän nuoremmille, niin kyllä mekin viihdyimme trampoliineilla 🙂 Sanoisin, että varsinkin aktiivisille ja urheilullisille sekä perheille, hotel Sveitsi on oikein hyvä paikka ottaa pientä irtautumista arkeen.

annospakattu hunaja
sveitsii hotelli kokemukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?