Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Energisoivaa ruokaa

Energisoivaa ruokaa

Ruokakirjan kirjoittaminen on ollut yksi pitkäaikaisista haaveistani. Vielä vuosi sitten se tuntui hyvin kaukaiselta ajatukselta, mutta niin siinä vain kävi, että meikäläisen reseptejä ja vinkkejä voi nyt lukea kirjan muodossa.

Viime talvena törmäsin työympyröissä ravitsemusasiantuntija ja PH-ruokavalioguru Tiina Hälvään. Kun Tiina kysyi, haluaisinko lähteä mukaan kirjaprojektiin, en miettinyt kahta kertaa.

Tiinan ja minun ruokafilosofiat osuvat hyvin yhteen; meille molemmille on tärkeää, että terveellinen ja monipuolinen ruoka syntyy mutkattomasti luonnollisista ja laadukkaista raaka-aineista. Tätä ajatusta olemme pyrkineet tuomaan kirjassa esiin. Kirjasta löytyy sekä minun että Tiinan reseptejä ja ne ovat kaikki gluteenittomia eivätkä sisällä punaista lihaa tai valkoista sokeria. Värikkäitä kasviksia ja maukkaita, helppoja reseptejä on sen sijaan sitäkin enemmän.

Ruokaohjeiden lisäksi kirjasta löytyy kattavasti tietoa terveellisestä ruoasta ja helposti toteutettavia vinkkejä energisempään arkeen. Myös lasten tarpeet on otettu huomioon ja kirjasta löytyykin hyviä keinoja terveellisten ruokatottumusten edistämiseen lapsiperheissä.

Energisoivaa ruokaa -kirja löytyy kaupoista lähipäivinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?