Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Cyberpunk 2077 (Ps4)

Cyberpunk 2077 pelistä tuli ensimmäinen traileri vuosia sitten, nyt pelin pelanneena: mielipiteitä/arvostelu (varauksin)

cyberpunk


En odottanut mitään mullistavaa, koska cd projekt red:in pelejä en ole aikasemmin pelannut tai muuten seurannut pelin hypeä. Monet kaverit olivat kuitenkin kehuneet The Witcher pelisarjaa ja varsinkin viimeisintä: The Wither 3: Wild Hunt:ia. Joten kuvittelin että ihan hyvä peli pitäisi olla tulossa.
Mutta niinkuin uutisia seuranneet voi arvata, peli on rikki, bugeja on miljoona ja suorituskyky on kauttaaltaan surkeaa.

Cyberpunk:in Night City on elävä ja visuaalisesti erittäin hieno jopa ps4 konsolilla, varsinkin jos pelihahmo on paikallaan ja oikeassa paikassa. Vaikka kaupunki on houkutteleva, yksityiskohtainen ja laaja, ei sen tutkiminen ole mielekästä kun suorituskyky on heikkoa (ps4).

Cyberpunk:in laaja kirjo erillaisia hahmoja ja heidän tarinoita antaa vaikutelman että tässä olisi voinut olla jotain mahtavaa. Hahmot ovat näytelty hyvin ja niiden dialogi erinomaista. Keskusteluissa on vaihtoehtoja, mutta niiden merkitys on lähes olematonta.

Cyberpunk:in taistelu mekaniikat on ok, lähitaistelu (melee) jättää paljon toivomisen varaan ja siitä ei hirveästi mielihyvää tule. Ampuminen ja hakkerointi on yllättävän hauskaa kun peli toimii oikein. Aseiden äänet on erittäin hyvät ja vaihtelevuutta on tarpeeksi. Hahmoa pystyy kehittämään omaa pelityyliään myötäileväksi, perkki vaihtoehtoja on paljon ja ne ovat mielenkiintoisia.

Alexander Trivedi

Loppu yhteenveto:
Cyberpunk 2077 on keskeneräinen, (bugit, suorituskyky) vaikka siihen on tullut päivityksiä ei sitä voi suositella tässä muodossa ps4 konsolille.
Muilla alustoilla peli on kavereiden mukaan paljon pelattavampi. Mahdollisten Dlc:n ja tulevien päivitysten jälkeen täytyy palata Night Cityyn joko Next-gen konsolilla tai Pc:llä.

5.5/10

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?