Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Burgereiden parhaimmistoa – Naughty brgr

naughty brgr

Ei ole mikään salaisuus, että olen heikkona burgereihin – ja nyt ei puhuta pikaruokaravintoloiden surullisista hamppareista vaan ihan kunnon mehevistä, huolella valmistetuista burgereista, joissa on käytetty tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita.

Naughty Brgr -ravintolaa on paljon kehuttu ja olen useammalta kaverilta kuullut hyvää. Pari viikkoa sitten kävin vihdoin itsekin testaamassa ravintolan tarjontaa.

Vaikka oli sunnuntai-ilta ja lähes jo sulkemisaika, oli ravintola silti tupaten täynnä ja kassalla jonoksi asti ihmisiä. Vapaa pöytä löytyi kuitenkin nopeasti ja nappasimme kokeiluun kuubalaisen frita-hampurilaisen tulisilla ranskalaisilla ja kasvishamppari Shroomin.

Naughty Brgrin itsepalvelukonsepti, jossa valmiit annokset haetaan itse tiskiltä, tuntui hyvältä ratkaisulta kiireisessä ravintolassa. Ruuhkasta huolimatta hampurilaiset valmistuivat alle kymmenessä minuutissa.

Tuhtia tavaraa, täytteitä ei ollut säästelty. Rapeiden kuorien alta paljastui pullava sisus. Ensimmäisestä puraisusta pystyi jo sanomaan, että hyvää on, ei kaverit turhaan kehuneet. Frita-burgeri oli valehtelematta yksi parhaista syömistäni burgereista Suomessa. Pihvi oli sopivasti medium ja kananmunan keltuainen vielä juokseva, kuten häränsilmässä kuuluukin olla. Lisäkkeet maksoivat erikseen muutaman euron tehden annoksesta hiukan hintavamman, tosin ranskalaisissa oli kivasti makua ja potkua.

Kasvisburgeri Shroom oli täytetty rucola-parmesansalaatilla ja pihvi oli korvattu portobellosienillä. Sitruunainen majoneesi toi kivasti piristystä muuten miedohkoon hamppariin. Portobelloista irtosi aika paljon kosteutta, joten hampurilaista oli todella vaikea syödä sottaamatta. Tästä olisi kuulemma saanut loihdittua myös vegaanisen version, mutta se jäi tällä kertaa kokeilematta.

Ravintolan sisustus on varsin omalaatuinen: uimarenkaita putken muotoisessa valaisimessa ja kokoelma erilaisia kastikkeita itsepalveluhyllyssä. Rento meininki siis. Tänne olisi helppo tulla porukalla syömään, vaikka afterwork-hengessä tai ennen viihteelle menoa. Kokonaisuutena hyvä kokemus ja jos hampparihammasta kolottaa, suosittelen ehdottomasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?