Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Arpaonni suosi kokkia | BBG on Wheels

Harvoin arpaonni suosii missään. Mutta nyt ihmeen kaupalla voitin Facebookissa käydyssä arvonnassa ateriat Kampin BBQ on Wheels -burgerikojussa.

BBQ on Wheels sijaitsee Kampin 6K Food Marketissa, Espoon bussiterminaalin varrella. Sijaintihan on aivan keskeinen, ja vaikka voisi kuvitella paikan olevan todella hälyisä, on Food Marketista saatu viihtyisä ja rauhallinen ruokailupaikka. Valinnanvaraa toki löytyy, Food Marketin muita rafloja ovat mm. Kimchi Wagon ja Street Gastro. Näytti myös siltä, että lähes jokaisessa kuudessa ravintolassa oli vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto, ja muutenkin tosi trendien mukaista ruokaa.

BBQ on Wheelsissä kokeiluun pääsi viikon spessu burgeri, joka ei missään määrin ollut vaatimaton tapaus. Juusto-pekonihampparilla oli reilusti kokoa ja se sisälsi myös maapähkinävoita.

11 euron hinta isosta burgerista on aika kohtuullinen, ja samaa luokkaa kuin vastaavissa burgeripaikossa, kuten Burger Jointissa tai Naughty Brgrissa. Ranskalaiset ja muutkin lisäkkeet tietysti maksavat erikseen lisää.

bbq on wheels

Ensin silmäykseltä burgeri näytti laadukkaalta ja siitä nousi aika hyvä grillituoksu. Tämä oli yksi isoinmista hamppareista pitkiin aikoihin, mutta kuoret olivat kuitenkin juuri sopivat käsin syömiseen.

Maut ja rakenteet olivat kohdallaan, miedosti pystyin maistamaan maapähkinävoinkin. Tosin mielestäni olisi maapähkinävoi voinut maistua hiukan enempikin, sillä muuten burgerin sisältö oli todella perinteistä. Burgerin sisällä olevat rehut oli leikattu sopivaan mittaan, joten ne eivät lennelleet syliin puraistessa. Todella tuhti kokonaisuus, mutta oli tarkoituskin.

Kehitettävää

Mielestäni BBQ on Wheels voisi kokeilla vieläkin rohkeampia makuyhdistelmiä, esimerkiksi maapähkinävoilla maustettu hamppari olisi voinut ottaa seurakseen hiukan fritattua plantainia tai vaikka sellerirelishiä.
Myytävinä lisäkkeinä olisi voinut olla myös erikoisempia ranskalaisa, esimerkiksi bataatti ranskiksia.

Kehuttavaa

Sijaintiin, hintaan ja paikan kokoon nähden burgerit olivat todella hyviä ja riittoisia.
Palvelu oli rentoa.
Kiireiselle lounastajalle tai illallistajalle sijainti on äärimmäisen hyvä.

aitoaarkiruokaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?