Hyvien ruokapaikkojen metsästys Helsingin keskustan ulkopuolella jatkuu. Myyrmäen tienoilla olen joskus nuorempana liikuskellut, eikä muistikuvani alueen ravintolatarjonnasta ollut järin positiviinen. Kun sähköpostiini kilahti kutsu uuteen Quickies -nimiseen katuruokaravintolaan aivan Myyrmäen ytimeen, saivat mielikuvat nuhjuisista baareista ja kiskoista väistyä.

Quickies
Sijainti: Paalutori, Vantaa
Hinta: annokset 4-12 €
Auki: arkisin 7-16 ja la 10-17

quickies

quickies

Quickies katuruokakärry sijaitsee Myyrmäen Paalutorilla. Kirkkaan turkoosin värinen ruokavaunu ei varmasti jää huomaamatta, sisäpuolella varustelu vastaa kuitenkin ihan kunnon ravintolan tasoa, keittiöstä löytyy mm. laavakivigrilli.

Ruokatuotteissa on Amerikan henkeä, ja listalta löytyy keskitetty valikoima aamiais- ja lounastuotteita sekä vähän tuhdimpaa settiä jälkkäreineen. Terveelliset jogurtit, tuorepuurot, kuppisalaatit ja baagelit on helppo napata mukaan vaikkapa työmatkalle tai välipalaksi. Isomman nälän taltuttaa sen sijaan runsaat burgerit ja ribsit, jotka voi ottaa myös mukaan tai hyvän sään sattuessa jäädä istuskelemaan Quickiesin katoksen alle.

Me pääsimme maistamaan menulta muutamat annokset. Onneksi saavuimme paikalle nälkäisinä, sillä tämä ateria oli täyttävää tavaraa.

quickies

quickies

quickies

quickies

quickies

quickies

Bagel oli todella hyvä. Tuoreet mansikat, sopivasti temperoitu brie ja serrano-kinkku paahdetun bagelin välissä tekivät makeuden ja suolaisuuden tasapainoisen kokonaisuuden.

Ribsit olivat ehdoton ykkönen, näin hyviä ribsejä en muista missä olisin viimeksi syönyt. Laavakivigrillissä kypsennetyissä ja itsetehdyllä bbq-kastikkeella grillatessa penslatuissa ribseissä oli niin paljon makua että oksat pois! Ranskanperunat olivat yksinkertaisesti sesongin huippua, uutta perunaa tikkuna uppopaistettuna ja siihen kylkeen erittäin raikas coleslaw. Burgeri jatkoi vahvaa esitystä, siitäkin löytyi talon bbq-kastiketta ja käsintehdyt lisukkeet.

Kinuskiset vohvelit kruunasivat aterian. Jos en olisi ollut jo niin täynnä, olisin voinut syödä vohveleita kahdenkin edestä – eihän ole mikään salaisuus, että kinuskiset ja vaniljaiset maut ovat suuri heikkouteni. Viereisen pöydän koiruuskin katseli vohveleita kiilto silmissä 😀

Kehitettävää

Myyrmäessä ja lähialueella asuville Quickies on loistava apu niin tuhtien ribsien ja laadukkaan burgerin nälkään kuin terveelliseen ja nopeaan lounaaseen tai huikopalaan. Alue voi asettaa haasteitakin – löytävätkö laadukasta, käsintehtyä katuruokaa arvostavat asiakkaat tänne? Hyvin kohdistetulla markkinoinnilla tämänkin haasteen voi selättää.

Kehuttavaa

Äärimmäisen paljon käsityötä, laadukkaita juttuja ja silti kohtuulliseen hintaan.
Annoksissa makujen ja rakenteiden balanssi on kohdallan.
Alueen muihin ruokapakkoihin verrattuna mielestäni ehdottomasti paras.

*Quickies tarjosi ateriamme.

quickies

Vastaa


Looking for Something?