Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Matkailu – onko paluuta?

Kun koko kuviota tarkastelee, voi todeta että kotimaanmatkailu on kohtuullisen vahvoissa kantimissa, mutta osataanko siitäkään ottaa kaikki irti? Ahvenanmaa on ainakin minusta omaa luokkaansa kun melkein jokaisella ravintolalla ja toimialla on enemmän kuin hyvin paikallisten toimioiden raaka-aineita. Muun Suomen kohdalla en uskalla edes inahtaa.
Jos ei selväksi tullut, muutos on ainakin pidempi aikaista mutta osaako erinäiset toimiat ottaa siitä kaiken irti, se jää nähtäväksi. Tämän jutun kohdalla testaisin Sonyn a6400 kameraa, jossa oli 55m linssi. Yleisesti, tämä reissu josta kyseiset kuvat nappasin oli Siljan järkkäämä pr juttu ja tämä kirjoitus on lähinnä omia ajatuksiani matkailusta ja ravintoloista.
Mitä minä tekisin jos olisin ravintoloitsia? Varmistaisin että tuoteeni on uniikki, enkä pitäisi ensimmäistäkään asiakasta itsestäänselvänä. Kontaktoisin lähi yritykset ja yhteisöt ja yrittäisin löytää tapoja palvella heitä. Aloittaisin ensivuoden suunnittelun hyvissä ajoin ja varmistaisin että kotimaan turismi olisi ”hallussa”. laiva yrityksenä, loisin bilepaketin jonka sisäänpääsynä olisi koronna testi terminaalissa -> reissu olisi pidempi ja kalliimpi mutta kaikki laivalla olijat voisivat olla niikuin ennen vanhaa. Vaikka valtaosalle on selvää ettei kipeinä matkusteta, luottamuksen sijaan kontrolli antaisin turvallisuuden tunnetta entisestään. Heitähän kommenttkenttään sinun aatoksesi matkailu ja ravintola-alan tulevaisuudesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?