Kaupallisessa yhteistyössä: 3kaveria

3kaverin jäätelö jälkiruoka
Oletko koskaan ollut dilemmassa että on vain yksi purkki hyvää jäätelöä mutta ruokittaia suita hiukan useampi? minulle tämä on varsin tuttu kuvio ja juuri siksi tuunailen jäätelöstä aina jonkinlaisen jälkiruuan, johon voin upottaa mitä olen viikolla leiponut ja ihan konkreettisia raaka-aineita mitkä sopivan tähän makumaailmaan. Jos minulla olisi ollut pieniä lasipurkkeja, olisin voinut tehdä tämän jälkiruuan jokaiselle omaan astiaansa. Näin esillepano/ tarjoilu tapahtuisi vielä juhlallisemmin 🙂
kesä purkissa
Kesä ”purkissa” jälkiruoka
2 palaa brownieta, mutakakkuu tai suklaakakkua
2dl kermaa vaahdotettuna
1 banaani viipaloituna
1 prk 3kaverin banaanijäätelöä
Aloita viipaloimalla banaani ja vaahdottamalla kerma. Murenna vielä brownie muruksi. Kokoa sitten purkkiin kerroksittain kaikkia aineksia kunnes se on täynnä. Nosta sitten purkki pakastimeen hetkeksi, jotta kun nautit sitä, kaikki on sopivan kylmää. Meillä tämä nauttiiin illalla saunan jälkeen, jolloin jälkkäri toimi vilkoikkeena.
suomen aidoin jäätelö
Miksi juuri tämä jäätelö tämmöiseen jälkiruokaan? tässä ei ole juuri ylimääräistä ilmaa, joten maku on tarviiksi intensiivinen vaikka joukkoon tuleekin laimentavia tekiöitä. Sekin että kyseisen jäätelön raaka-aineet ovat kotimaisia siihen nähden mitä saa kotimaisena kertoo paljolti että voin tukea kotimaista tuotantoa hankkimalla tätä herkkua. Ainiin, teisitkö että olen atoopikko eli yliherkkä? tämän brändin politiikka väriaineiden ja lisäaineden suhteen niinkin hieno ettei minun tarvitse edes miettiä asiaa sen kummemmin.
Toki, aina ei tarvitse mennä vaikeamman kautta vaan välillä voi kokeilla puikko jäätelöitä.
Tiesitkö että puikkojäätelöitäkin löytyy premiun laatuisina ja jopa kotimaisina?
Share:

Vastaa


Looking for Something?