Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Itämeren värikkäin ostoskeskus?

Syltty tai lihahyytelö on ollut vuosien varrella yksi isoimmista jouluruoka suosikeistani, mutta sitä on löytynyt yhä harvemmista paikoista tarjolla. täällä sitä oli ja ihan kohtuullisen makusenakin. tätä karpalo hillokkeen kera ja ei tarvittu kuin punaviini lasi seuraksi.
Buffeessa oli kahdenlaista makkaraa, musta joulumakkara joka oli äärimmäisen hyvän näköinen ja vegaaninen makkara joka näytti melkoisen paljon perinteiseltä makkaralta. Oli ihan mielenkiintoista seurata sivusta kun tosi monet otti vegaanista makkaraa buffeesta ja söivät sitä läheshuomaamatta kinkun ja laatikoiden kera. Kenties väärässä paikassa nuo makkarat? buffeen vastakkaisellla puolella oli vegaaninen osio jossa oli tavalliset lihapullat.
Jos takaa olevasta kuvasta pystyi päätellä, joka porukka sai oman pöytä ryhmittymänsä, näin ruokailu normaaliin buffeeseen nähden oli paljon rauhallisempaa. Siispä buffeessa tuli vietettyä hiukan pidempi aika kuin normaalisti ja ruokaa tuli haettua useampi kerta ja pienempiä määriä kerralla. Tämä oli mahdollista kun ei tarvinnut juuri jonotella.
Vaikka kuinka monelle laivan disco on ehtymätön osa reissua, oli täällä tanssimis kielto. Ehkä ihan hyvä ettei unohdu ne turvavälit. Toki, osa tanssi pöytien välissä ja ihan yhtä lähekkein kuin vuosi sitten, mutta hehän pysyivät omissa porukoissaan. Se että voi nauttia sivistyneesti sen yhden limpparinsa tai huurteisen vaikka karaokea seuraten, ei ole ollenkaan huono tapa aloittaa lauantai iltaa.
Nyt kun ”jouluostokset” oli saatu kokoon, oli aika ajaa kotiin. Niinkuin kaverini AP totesi, auton ottaminen laivalle on vaivattomampaa kuin uskoisi ja kun voit saada jouluostoksesi suoraan auton viereen kannettuna, ei tarvitse stressata kantamuksien kanssa. Ihan alkuun emme tieneet kuinka homma tapahtuisi kun tax freessä oli oikeasti ihmis paljous niin kysyimme respasta josta he ohjasi konfressin respaan. Siellä oli a-4 paperi johon täytit ja maksoit mitä halusit ja aamu kahdeksalta, lasti löytyisi oven vierestä. Kuinka kätevää ja turvallista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?