Tälle perjantai-illalle onkin vuorossa reseptien sijaan kuvapläjäys. Viime viikolla käväisin ravintola Emon uusien tilojen avajaisissa, mutta koska olemme menossa syömään pidemmän kaavan mukaan Emoon pian, säästän enimmät sanat myöhemmäksi. Sen verran on kyllä pakko kertoa, että uudet tilat Kluuvikadulla ovat varsin tyylikkäät; löytyy baaritiskiä, avarat ikkunat keittiöön, lattiasta kattoon ulottuva seinän levyinen viinikaappi sekä noin 80 asiakaspaikkaa viihtyisästi ja modernisti sisustetussa ravintolasalissa.

Keskeisempi sijainti verrattuna aiempaan lokaatioon Kasarmikadulla on toki myös plussaa. Vaikka Emo onkin aivan hotelli Kämpin kyljessä, on ravintola silti oma erillinen tilansa eikä siitä tule ollenkaan hotellin ravintolan fiilistä. Itse mietiskelin, että näissä uusissa tiloissa olisi helpompi tulla istumaan iltaa rennomminkin baaritiskin läheisyyteen, parin lasillisen ja kevyemmän purtavan merkeissä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin… hyvää alkavaa viikonloppua itse kullekin!

2 Comments

 1. 9.9.2017 / 19:22

  Ihme kun ei törmätty tuolla. Odotan jo raporttia pitkästä illallisesta. Kiitos seurasta torstaina. Teitte Emilian kanssa illastani vielä mukavamman 🙂

  • Alexander
   Kirjoittaja
   9.9.2017 / 20:03

   Moikka Satu,
   Oli mahtava tavata silloin torstaina. Emon kohdalla me tultiin aika myöhään paikalle niin ehkä siksi ei törmätty 🙂

Vastaa


Looking for Something?