YHTEISTYÖ

Aitoa arkiruokaa on kokin näköinen ruokamedia jonka keskiössä on tietenkin ruoka. Blogia lukee 20-25t henkilöä kuukaudessa, joista 65% on naisia ja valtaosa 25-50 vuotiaita. Oma taustani on ravintola-alalta ja opin itse tekemällä tämän some puolen niin kuvaamisesta blogijulkaisujen optimointiin. Tässä on CV:ni, jos vaikka haluat vilkaista sitä.

Tässä alla on muutamassa muodossa eri yhteistyö mahdollisuuksia mutta voit toki ehdottaa niidenkin ulkopuolelta. 

Vaikuttajamarkkinointi 
Tämä tarkoittaa käytännössä blogiyhteistyötä, jossa nostan esille kanavieni lukioille tuotteitanne ja palvelujanne. 

Videotuotanto
Teen käytännössä räätälöityjä videoita ihan  mainoskäyttöön ja sosiaalisen media kanaviin. Teen myös erittäin mielelläni yritysten omiin kanaviin sisältöä heidän toivomallaan tavalla.

ruokakuvaus
Tietenkin kaiken tekemisen ohessa on tullut opeteltua ihan konkreettista ruokakuvaamista. Blogiini en julkaise vain mainosmaisen kauniita kuvia kun yritän kuitenkin pitää tekemiseni hyvinkin lähestyttävänä mutta joistakin kuvista tällä sivulla saatat saada käsitystä kuvaus osaamisestani. 

Sosiaalisen median konsultointi ja opetus
Olen luonnoinut markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta Haaga-helian ammattikorkeakoulussa ja teenkin sosiaalisen median suunnitelmia yrityksille. Tässä tärkeää tietenkin ymmärtää mitä on tavoite niin osataan kohdistaa tekeminen oikein. 

Pienimuotoiset kokkauskeikat
noin kerran kuukaudessa olen ihan konkreettisesti jonkun kotona tai yrityksen tiloissa laittamassa ”huikopalaa”. Koska taustani on ammattikeittiö puolella, ei tämmöiset kokkaus keikat tuota ongelmia. Useinmiten kokkaan vaikka asiakkaan kotona ja tiskaaminenkin kuuluu asiaan. Pidän erityisesti perhejuhlista, koska niissä kokkailun saa pitää sopivan aitona. 

PROJEKTIT

Energisoivaa ruokaa, Readme.fi, 2016.

Syksyllä 2016 ilmestyi yhdessä ravitsemusasiantuntija Tiina Hälvän kanssa kirjoittamani kirja, Energisoivaa ruokaa.

Pidän myös myllynparhaan horeca-blogia, nimeltään kokin takissa

Olen myös A-lehtien kanssa tehnyt yhteistyötä viimevuodesta alkaen. 

Hinta? 
Olen toiminut ihan pienien organisaatioiden kanssa, joissa tekeminen pidetään hyvinkin minimalistisessa budjetissa ja vastapainona, teen myös projekteja maailman suurimpien elintarvikeyrityksien kanssa. 

 

Älä siis ujostele vaan laita sähköpostia tai soita, niin keskustellaan lisää.
puh: +358 445052533
alexander.arkiruokaa@gmail.com

No Images

Looking for Something?