Kaurajauhisbolognese
1 sipuli
1 paprika
6 siitakesientä
2rkl oliiviöljyä
100g Myllynparas porkkanapastaa
1rkl chilitahnaa
2dl tomaattikastiketta
1/2ps Elovena Kaurajauhista
3rkl kapriksia
suolaa, pippuria
Aloita leikkaamalla sipuli, paprika ja sienet pieneksi. Lorauta pannulle hiukan öljyä ja freesaile siinä leikattuja vihanneksia. Laita kiehumaan porkkanapasta, jotta se on valmista kun tämäkin kastike valmistuu.
Lisää vihannesten joukkoon chilitahna, kasvisleintä ja tomaattikastike. Annan hiljalleen hautua kokoon ja lisää lopussa Kaurajauhis, kaprikset ja mausta suolalla, pippurilla. Lisää joukkoon vastakeitetty pasta ja kääntele pastaa soosissa kunnes se on imaissut kastiketta.
Hyvää ruokahalua