Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Vantaan elämykset osa 6 – Ravintola Wanda’s

Vantaan elämykset -sarjassa olen käynyt läpi nyt tähän mennessä suurimman osan tunnetuimmista ravintoloista. Tämän kertainen ravintola on periaatteessa dominoinut Vantaan Sanomien paras ravintola -äänestystä voittamalla sen kolmena perättäisenä vuonna. Oli siis jo korkea aika käydä tutkimassa omin silmin ja makuaisten, mikä on Wanda’sin suosion takana 😊

Wanda’s sijaitsee käytännössä lähellä Myyrmäen juna-asemaa, muttei kuitenkaan ostoskeskuksessa tai vilkkaimmalla kadulla. Ehkä pikemminkin asuinalueen kupeessa. Astelimme sisään ja lauantaiksi tupa oli täynnä, saimme odottaa pöytää viitisen minuuttia. Jos haluaa syömään viikonloppuna jonottamatta, kannattaa tänne varata pöytä etukäteen.

Pääsimme kuitenki istumaan lähelle ikkunaa, jossa oli kohtuullinen luonnonvalo annosten taltioimiseen. Ruokalista vaikutti ensisilmäyksellä laajalta. Toisaalta, kokkejakin näytti hääräävän keittiössä monta, jos oikein laskin niin peräti viisi. Tämä kertoo yleensä korkeasta omavalmistusasteesta mutta myös volyymista.

Lähdimme liikkeelle tarjoilijan suosittelemilla alkuruuilla, jotka olivat etanoita ja jättikatkarapua. Pääruuaksi otimme rapupastaa ja entrecoteen, sekä jälkiruuaksi uunijäätelön ja pannacotan.

Vantaan muita suosittuja ravintoloita jo testanneena, olivat kriteerit aika korkeat. Annokset olivat hyviä, eivät ehkä erottuneet huomattavasti aiemmista kokemuksista, mutta mihin erityisesti kiinnitin huomiota, oli viihtyisyys, joka oli puolestaan koko Vantaan parhaimpia.

Tavallaan yllätyimme myös siitä, ettei ruuan taso heitellyt, vaikka ruokaa meni todella paljon. Taisi olla koko sali täynnä meidän lisäksi. Yleensä se, mikä aiheuttaa muuttujia laadun saralla ravintoloissa, on juurikin kiire.

Juomapullon kohdalla oli myös hyvä tasalaatuisuus. Lasit olivat puhtaita ja olut kylmää. Viinistäkin osasi tarjoilia kertoa että tämä sopii esimerkiksi lihalle.

Kaikenkaikkiaan parhaan makuiset annokset oli jälkkärit, joissa selkeästi oli hyvä makumaailma. Sivusilmällä huomasin, että loungepuolella oli livemusiikkia ja loistava tunnelma. Jos pohdin, millaisia ovat tasokkaat tapahtumaravintolat, ne ovat juuri jotain tämän tyyppistä.

Tässä vielä video kokemuksesta:

Ravintola Wanda's arvio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?