Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Uutuus kokeilussa – Burgerjoint Sörnäinen

Bongasin Facebookista uutuuden, vasta viime viikolla avatun hampurilaisravintola Burgerjointin. Sörnäisissä sijaitsevan raflan tarjontaan kuuluu valikoima burgereita ja asianmukaisia lisukkeita. Raflan takana on vuoden 2012 Masterchef-kisan voittaja Mika Tuomonen.

En ollut ainoa, joka päätti käydä heti paikalla testaamassa Burgerjointin tarjontaa, sunnuntaina alkuillasta oli nimittäin lähes kaikki vaihtoehdot loppu. Valinta täytyi siis tehdä sen perusteella, mitä jäljellä oli, vegaaniburgeria jäin tosin vähän kaipaamaan. Listan perusteella erityisruokavalioihin sopivien tuotteiden tilaaminenkin olisi mahdollista.

Pieni ravintola on sisustukselta sopivan minimalistinen ja tiskin yläpuolelta voi lukea listan tihrustelematta. Suurella porukalla voi olla kyllä haaste mahtua istumaan, mutta moni näytti hakevan hampurilaisia myös mukaan.

burgerjoint3

burgerjoint4

Kokeiluun otin Bronx Cheeseburgerin hintaan 9 €, valmiin burgerin sai noutaa nimeä huudettaessa. Ravintolassa oli aika paljon trafiikkia, mutta burgeri valmistui noin 10 minuutissa.

Burgerissa oli hyvä savuinen tuoksu ja lopputulos oli ihan rehellisen burgerin näköinen: hyvän väriset briossi-kuoret, sulanut juusto ja pihvissä jonkin verran paistopintaa. Ensipuraisussa oli tuhti öljyinen maku, joka oli itseasiassa aika mielyttävä (olin myös maistavinani jotain inkivääriöljyn kaltaista, mutta voin olla väärässäkin.) Burgerin välistä löytyi 200g jauhelihapihvi, marinoitua punasipulia, majoneesia, ketsuppia ja juustoa eli klassikkokombo.

Hamppari oli suht helppo syödä käteen sopivasta kääreestä, vaikkakin burgerin korkeus vaati hiukan leukaperän venymistä.

burgerjoint2

Kehitettävää

Kun on uudesta paikasta kyse, niin on ehdottoman tärkeää ettei tavara lopu kuten vegeburgereiden kohdalla pääsi käymään.
Ruokailutila olisi voinut olla valoisampi, salissa oli hiukan synkkää (mutta ehkä tämä oli tarkoituksellista tunnelmanluontia.)

Kehuttavaa

Korkealaatuinen hamppari huomattavasti edullisemmin kuin saman kategorian kilpailijoilla
Ravintolassa oli hyvä fiilis, musiikki ja savuinen tuoksu, ehkä hiukan kodikaskin tunnelma ja rento asiakaspalvelu.
Tiivis ruokalista on tässä kohtaa ehdottomasti hyvä asia, ei turhia kikkailuja.
Helppo sijainti Sörnäisten kurvissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?