Koostin pienen kuvakollaasin pressilounaastani Tallink Siljalla, jossa esiteltiin Victoria-laivan Gourmet-ravintolan uusi Menu Nordic. Menu Nordic ei ole ihan uusi juttu, muistelen, että viimeksi testaisin sitä vajaa vuosi sitten. Poikkeuksena viime kertaan, nyt oli menuun takana keittiömestari Virosta, Peeter Pihel. Yhtään liioittelematta, Tallinnassa ruokakulttuuri on ehkä jopa mennyt kehityksessään Suomen ohitse.
[left]
[/left]
[right]
[/right]
[left]
[/left]
[right]
[/right]
[left]
[/left]
[right]
[/right]
Kuvista voi päätellä jotain itse ruuan laadusta, ja aika selvää on, että tuote on kohdallaan. Toinen juttu on tietenkin se, miten menun toteuttaminen pitkällä aikavälillä laivalla sujuu, tällaisesta pressitilaisuudesta ei tietenkään saa ihan autenttista kuvaa. Kun Gourmet-ravintola ottaa loikkia eteenpäin, olisiko aika laivan muunkin ravintolatarjonnan kehittyä samaan tahtiin? Mitä mieltä sinä olet risteilylaivojen ruokatarjonnasta? 🙂
[left]
[/left]
[right]
[/right]