Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Tofu sänkkäri

simple, tasty and vegan
näillä aatoksilla pyäräytin tämän kertaisen reseptin. Toki aiemmin viikolla kokkailin hapankaalit, karamellisoidut sipulit ja hot dog sämpylät. Jos nyt työmäärästä korvaa osan esimerkiksi hot dog kuorien hankinna sillä että ostaa omaan ruokavalioon sopivaa leipää, uskoisin että tämä toimisi hyvin. Urbaani legenda tofusta? juu kyllä sen saa rapeeksi, kunhan pikkusen kuivaa ennen paistamista.
tofu resepti
Tofu sänkkäri for days
1pkt tofua
1 leipä tai yhteen leivottuja hot dog kuoria
1dl karamellisoitua sipulia
2dl hapankaalia
3rkl vegemajoneesia
1/3pnt ruohosipulia
öljyä paistoon

Viipaloi tofu, asettele palat keittiöpyyhkeelle ja painele nestettä pois. Kuumenna pannulla loraus öljyä ja laita tofut paistumaan. Tässä välin valuta hapankaali, yhdistä siihen, vegemajoneesi ja ruohosipuli. Sekoita hyvin. Tarkista tofujen tilanne ja käännä mikäli väriä on muodostunut. Leikkaa hot dog kuoret halki sivuttais suunnassa. Levitä pohjaan paahdettua sipuli. lisää sitten paistetut tofut. lisää tofujen päälle hapankaali massa ja laita lopuksi kansi päälle. Nosta koko leipä pannuun ja pannu uuniin hetkeksi. Kun koko leipä nopsasti pikkuisen lämpenee, kata valmiiksi ruokailu välineet. Nosta pannu uunista ja nauti tai pakkaa esimerkiksi leivinpaperiin ja mene puistoon aterioimaan.
Valmiista pitkästä sänkkäristä on helppo repiä/leikata paloja kun tofut on paloina täytteet helposti irtoavia. Minulle tämä sänkkäri kulkeutuu mukaan takapihalle kun sattui juuri niin valoisa päivä kun voisi toivoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?