Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

TikTok #kokkigang ?!?

Joo, aktiivisena olen ollut jossain muualla kuin täällä. Voi toisaalta johtua siitäkin että panostan mielellään asioihin joilla on merkitystä minulle. Blogin kirjoittaminen vaatii paneutumista, mutta voin aika stressittä tehdä videoita. Kuitenkin pidän videonteko prosessista harvinaisen paljon.

https://www.tiktok.com/@alexandertrivedi

Juurikin tuolla tiktokissa muutama kaveri/ seuraaja kyseli että tee joku tämmöinen gang meininki niin en saanut selkoa mitä se käytännössä tarkoittaa. pienen tuumailun jälkeen pääsin konsenukseen että olisiko tämä kokkikoulu iltaliven muodossa jota varten ilmoitan raaka-aineeet etukäteen? no tehdään se, eihän se voi olla huonokaan idea.

Teemme omeletin ekalla kerralla 2.4 klo 19 (ellei tule muutoksia)

tarvitset 3 kananmunaa, maitoa tai kasvimaitoa, suolaa, pippuria ja halutessa hiukan yrttejä, juustoa.

Jos haluat voit kopsata tämän kuvan ja käyttää sitä profiilissasi. (kuva on tulossa, kun saan taiteltua teille jotain kivaa)

discord ryhmän https://discord.gg/dhtfsUkXb7
whats app ryhmän (tulossa)
Instagram ryhmä (tulossa)
Facebook ryhmä: https://m.facebook.com/groups/771151010501381/

Jos julkaset ruokaan liittyvää sisältöä esimerkiksi ig:ssä, tiktokissa tai missä tahansa muualla, tägää minut nii tulen tsekkaa. Älkää ujostelko, katselen mielelläni teidän luomuksia.

Tavoitteet tälle mieningille:
Kun olin nuori, olin aika hukassa kun harvempi nuori silloisena aikana kokkasi kotonaan. Pointtina siis se että jos olet ruuasta kiinnostunut ja haluat porukan joka ajattelee samoin ympärillesi, tämä on luotu juuri sinulle. Vaikka olisit vähän on off harrastaja kotikokkailussa, olet silti tervetullut. Yritän modernoida porukkaa niin ettei synny kahakkaa tai ongelmia, joten älä kiusaa muita 🙂

Vaikka näytän tässä kuvassa väsyneeltä, olen enemmän innoissani kuin uskotte.
Tämä oli nimittäin ensimmäinen postaus pitkään aikaan ja en ollut varma pystynkö edes siihen.

4 vastausta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?