Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Taste of Helsinki 2018

Tässä fiiliksiä viikonlopun Taste of Helsingistä. Kerrankin osui tapahtuman kohdalle hyvä, jopa erinomainen sää, joten tapahtumasta oli helppo nauttia. Lisäksi tänä vuonna ravintolakattaus oli todella hyvä ja otin tähän postaukseen kuvat niistä annoksista, joista itse eniten pidin – vaikkapa vinkiksi, jos mietit, missä ravintolassa kannattaisi seuraavaksi syödä 🙂

Ei ollut mikään ylläri että koko tapahtuman myydyin annos oli Fabrikin tryffelirisottopallot eli arancinit. Olihan tällä kioskilla muutkin annokset hyviä vaikka arancini vei potin.

Mielestäni paras vegeannos löytyi Garden by Ololta. Kukkaalin rakenne ja vaalea misokastike olivat erittäin vahva näyttö mitä heillä tarjotaan.

Kiinnostavimmat annokset löytyivät Lapland Sky Ounasvaaran pisteeltä. Erityisesti puolukkainen jälkiruoka tatilla oli jotain uskomatonta. Ravintola on tosin Rovaniemellä mutta syksyllä pitäisi aueta kyseisen ketjun hotelli myös Helsinkiin Bulevardille.

Alla muutama kuva tapahtuman annoksista, bon apetit.

[left]

taste of helsinki

[/left]

[right]

paras vegeannos

[/right]

 

[left]

sienilettu

[/left]

[right]

sky ounasvaara

[/right]

 

[left]

tero mäntykangas nieriä

[/left]

[right] arancini fabrik

[/right]

 

[left]

fabrik anjou kyyhkynen

[/left]

[right]

Fabrik jälkiruoka

[/right]

 

[left]

Alexander Trivedi

[/left]

[right]

tapahtuma

[/right]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?