Paikan nimi viittaa savustimeen ja terassilla näytti semmoinen olevan. Lounas täytettiin aktiivisesti eli buffee on samalla tasolla olit sitten eka tai vika asiakas Lihapullatkin oli talossa tehtyä
Olen käynyt täällä kerran iltasella ja laatu oli ainakin silloin yksi Espoon parhaista. Buffee lounas oli ainakin täällä äärimmäisen runsas ja lämminkin ruoka vaikutti hyvin tehdyltä. Tämän paikan erikoisuus on se että lounaallakin saa premium burgeria, joka on todennäköisesti tämän seudun parasta.
Tämä on kuin pieni punainen mökki massiivisen Sellon lähellä En epäile yhtään miksi tämän tyyppinen paikka voi olla vaikea löytää. Tämä oli ainoa merkki siitä että täällä on ravintola toimintaa. En tiedä toista kahvilaa tällä suunnalla, josssa olisi yhtä paljon käsityötä vitriini tuotteissa. Afternoon tea joka on samalla tasolla kuin kaupungin high end paikoissa. Hintaa oli 23€
Itseasiassa, kierros Sellossa vei niin kauvan etten ehtinyt enään lounaalle. Satuin astumaan sisään kun lounas oli loppumassa. Olen kuullut hiukan erillaisia mielipiteitä tästä paikasta, mutta ainakin omaan silmään tämä vaikutti aika uniikilta. Buffee oli kuvista päätellen runsas ja kartano miljöö tekee oman lisänsä tälle ruualle. Kyselin hiukan yleisesti tuotteesta ja täällä on siis lounasta ja kahvilatoimintaa. Toki, tänään oli poikkeuksellisesti myös afternoon tea tarjoilu, joten sain siitäkin parit kuvat napattua. Iso osa tarjolla olleesta ruuasta näytti käsin tehdyltä ja niinhän se oli. Jos kaipaat rauhallista ja uniikki ruokapaikkaa, tätä ei kannatta ohittaa. Ps. tämä sijaitsee n. 5 min kävelymatkan päässä itse Sellosta.
Sateiseksi ja tuuliseksi päiväksi, sain pari ihan kiivakin kuvaa napattua. Tiedän, tämä kertomus ei ole yhtä kattava kuin suurinosa kertomuksistani, mutta voi olla että teen toisen, jos sattuu löytymään aikaa ja resursseja.
Arvatenkin, suosikkisi jäi uupumaan tai sinulla olisi kokemus jonka haluat jakaa? kerro se kommenttikentässä niin siitä voi syntyä jaettu ilo.
No kun on asunut tässä Sellon vieressä 18 vuotta ja syönyt n. kerran viikossa ulkona, niin pari vinkkiä. Paras etno on Curry Palace Leppävaaran kadulla. Kumarin mesta ollut yli 20 vuotta. Hieno mies ja todella hyvä ruoka.
Mezzassa en ole syönyt, mutta monet kehuu sen lounasta. Itse en lounasaikaan ole mestoilla.
Base on tyyris, mutta ruoka on parasta mitä eurooppalaisesta keittiöstä täällä löytyy. Palvelu erinomaista. Irish Coffee on taideteos ja oikein tehty aina.
Paras suomipizza löytyy Classic pizzeriasta.
Ja sitten Sello Rex:n Il Gabbianon Italialaiset annokset on kaikki tosi hyviä. Jopa sairaan hyviä ja kuin Italiassa. Palvelu erinomaista varsinkin Kiian toimesta. Saman kokemuksen voi saada myös Töölönlahdella, mutta tämä on enemmän kotipesä.
Muut joita et jo maininnut on perus ketjujuttuja. Paitsi ehkä Chicos, jossa laatu on vaihdellut vuosien varrella todella surkeasta ihan hyvään. On niin epätasainen laatu, että me mennään mielummin johonkin muuhun useimmiten. Muualla Suomessa kyllä käydään.
Kiitos Sampo kommentista, se tuo paljon kaipaamaani paikallista tietoa. Muiden ostarien kohdalla sain helposti tietoa hyvistä paikoista mutta Sellon kohdalla tarina oli toinen. Näiden juttujen teko on aina pikkuisen hakuammuntaa kun ollaan kuitenkin vieraassa paikassa✌
Alexander
Mezzan lounas ja sunnuntaibrunssi ovat jo silmille herkkua😍 Lähellä Robellaa sijaitseva persialainen ravintola ja tuo jo mainittu Curry Palace kannattaa kokeilla.
Kiitos vinkeistä Irene, otetaan korvan taa ✌
Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂
Torrefazione on melko tuore tulokas sellossa. Siellä nyt kolme kertaa lounastaneena, voin sanoa, että lounas on ihan huippuluokkaa. Voin myös käsi sydämellä sanoa, että täällä söin juuri parasta risottoa mitä olen ikinä maistanut ja se on paljon sanottu se.
Nonni mukava kuulla, kiitos että jaat kokemuksesi 🙂
Alexander
Myös Ratsusolasta löytyvä näyttävästi sisustettu Royal Peacock on mainitsemisen arvoinen. Suosikkilounaani siellä on mixed thali, johon voi valita kaksi ruokalajia päivän pääruoista (viikonpäivän mukaan vaihtuva kana-, kasvis- ja liharuoka). Lisukkeena naan-leipää ja riisiä.