Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Sellon ruokapaikat

Arvatenkin, suosikkisi jäi uupumaan tai sinulla olisi kokemus jonka haluat jakaa? kerro se kommenttikentässä niin siitä voi syntyä jaettu ilo.

0 vastausta

 1. No kun on asunut tässä Sellon vieressä 18 vuotta ja syönyt n. kerran viikossa ulkona, niin pari vinkkiä. Paras etno on Curry Palace Leppävaaran kadulla. Kumarin mesta ollut yli 20 vuotta. Hieno mies ja todella hyvä ruoka.

  Mezzassa en ole syönyt, mutta monet kehuu sen lounasta. Itse en lounasaikaan ole mestoilla.

  Base on tyyris, mutta ruoka on parasta mitä eurooppalaisesta keittiöstä täällä löytyy. Palvelu erinomaista. Irish Coffee on taideteos ja oikein tehty aina.

  Paras suomipizza löytyy Classic pizzeriasta.

  Ja sitten Sello Rex:n Il Gabbianon Italialaiset annokset on kaikki tosi hyviä. Jopa sairaan hyviä ja kuin Italiassa. Palvelu erinomaista varsinkin Kiian toimesta. Saman kokemuksen voi saada myös Töölönlahdella, mutta tämä on enemmän kotipesä.

  Muut joita et jo maininnut on perus ketjujuttuja. Paitsi ehkä Chicos, jossa laatu on vaihdellut vuosien varrella todella surkeasta ihan hyvään. On niin epätasainen laatu, että me mennään mielummin johonkin muuhun useimmiten. Muualla Suomessa kyllä käydään.

  1. Kiitos Sampo kommentista, se tuo paljon kaipaamaani paikallista tietoa. Muiden ostarien kohdalla sain helposti tietoa hyvistä paikoista mutta Sellon kohdalla tarina oli toinen. Näiden juttujen teko on aina pikkuisen hakuammuntaa kun ollaan kuitenkin vieraassa paikassa✌

   Alexander

 2. Mezzan lounas ja sunnuntaibrunssi ovat jo silmille herkkua😍 Lähellä Robellaa sijaitseva persialainen ravintola ja tuo jo mainittu Curry Palace kannattaa kokeilla.

 3. Torrefazione on melko tuore tulokas sellossa. Siellä nyt kolme kertaa lounastaneena, voin sanoa, että lounas on ihan huippuluokkaa. Voin myös käsi sydämellä sanoa, että täällä söin juuri parasta risottoa mitä olen ikinä maistanut ja se on paljon sanottu se.

 4. Myös Ratsusolasta löytyvä näyttävästi sisustettu Royal Peacock on mainitsemisen arvoinen. Suosikkilounaani siellä on mixed thali, johon voi valita kaksi ruokalajia päivän pääruoista (viikonpäivän mukaan vaihtuva kana-, kasvis- ja liharuoka). Lisukkeena naan-leipää ja riisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?