Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

sahramirisotto made easy

sahramirisotto ohje
Sahramirisotto
2dl risotto riisi
6-8dl kanalientä
1dl valkoviiniä
100g hyvin kypsynyttä juustoa
2 nuorta kesä sipulia
1ps sahramia
oliiviöljyä, suolaa, yrttejä

Aloita lorauttamalla pannulle oliiviöljyä, kuullota hetki sipulin vaalea osaa ja lisää sitten risotto riisi ja hetken kuluttua lisää vähitellen nesteet. niin että aiempi neste on imeytynyt ennen kuin llisäät seuraavan. Näin pystyt tarkailemaan ettei riisistä tuli liian kypsää. Kun kaikki kanaliemi ja valkoviini on lisättyä, lisää ohuelti leikattu sipuli ja anna kypsyä hetki. Lisää sitten suurin osa juustosta raastettuna ja sahrami. Sekoita hyvin ja maista onko suola kohdillaan. Nosta sitten lämmöltä, vatkaa pieni hetki ja kaada risotto sitten lautaselle ja koristele vielä pienellä määrällä juustoa ja yrttejä.

Tällä kertaa vain ohje ilma löpinöitä. Olkaa hyvä ja ensi kertaan 🙂
ps. jos olet vegaani, haluat vilkaista tämän risoton.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?