Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Redissä on jotain hyvää – ravintola pomo dˋor

[left]

pomoˋdor ravintola arvio

[/left]

[right]

italialainen ravintola

[/right]

Kauppakeskus Redi lienee työmatkan varrella ja sitä tulin miettineeksi että jos vaikka siellä käväisi, ihan vain ajatuksen vuoksi. Olin buukannut siellä erääseen hyvin kehuttuun italialaiseen pöydän kun tätä ruokaakin tulee kohtuullisen runsaasti harrastettua.

sokkeloista vai ei? omaan makuuni ei mutta daamin makuun kyllä. Tavallaan kun joka paikassa näkee oransseissa paidoissa liikkuvia oppaita voi kuvitella kuinka kallista tämmöinen lysti on. En kuitenkaan spekuloi täll kertaa enempää Redin varjopuolta vaan mennää itse asiaan eli ravintola Pomo Dŕo:n.

Kauppakeskuksen takaisimmassa kolkassa on muutama ruokapaikka ja yksi niistä kaikista on on tämmöinen kohtuullisen modernin näköinen Italialainen paikka jossa selkeästi hyvä decoori ainakin vetää puoleensa. Olin sopinut yhteistyöstä etukäteen mutta sitten taas muutaman sekaannuksen kautta asia oli hoidossa, kuinka turhauttavaa. Odotimme pöydässä puolituntia ennenkuin vettä kaadettiin edes lasiin. Toisaalta samaan aikaan oli jokin ämpäreiden tai muiden vastaavien jakotilaisuus joka veti rutkasti väkeä koko kauppakeskukseen josta johtuen asiakasvirtaa oli runsaasti.

pizzan valmistusta sen sijaan hiukan kuvasin ja se oli kyllä erittäin tasokkaan oloista. Itseasiassa erittäin vahvaa osaamista näytti olevan keittiössä. Pizza taikinassa näkyi pidempi kohotus ja tuotos paistettiinkin kiitettävässä 450 asteessa. Kesken paiston pizza käännettiin joka kertoo oikein perinteisestä toimintamallista. Raaka-aineisiin kiinnitin huomiota sivusilmällä ja ne olivat kyllä viimeisen päälle tasokkaita. Lopulta saimme pöytään pizzat kuin hiukan vettäkin.

Erikoisempi listan pizzoista sisälsi coctail lasin jossa oli juustoja ja siihen oli kiinnitetty muutama viipale san daniel kinkkua. Olipas se taiteellinen kokonaisuus. Maullisesti margarita oli oikein nappi kokonaisuus. Ehkä hiukan liian kostea keskeltä mutta oikein nappi suoritus silti. Jumbo oliivit, karamellisoidut luumutomaatit olivat myös oikein hyvin. Kun kokonaisuutta pohtii, on tämä pizzeria varmasti tasokkain vaihtoehto tällä alueella. Jos Redistä pitäisi keksiä jotain positiivista niin se olisi ravintolat ja kokemuksen perusteella tämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?