Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Ravintolat jotka on nyt hot

mama mozza jätkäsaari kokemukset
Ihan jokaiselle ei tulisi mieleen käydä jätkäsaaressa syömässä kun alue on vielä sen verran raketamisen alla. Tähän poikkeuksena, aivan jätkäsaaren kärkeen on avattu jokin aika sitten Mama Mozza jonka osa saattaa tunnista nimestä. Kyseessä on italailaiseen ruokaa perustava ravintola jossa alkuruuat on buffeena esille. Ja siis tämä buffee ei ole mikään, vaan todella massiivinen. Myöskään pääruokien hinta ei ole massiivinen. Esimerkiksi ravioli annos joka näkyy hiukan ylempänä oli 17€ ja kun siihen päälle nappaa vielä alkuruokapöydästä salaattia/pizzaa niin onhan siinä ”value” kohdillaan.
jjs bbq brisket
Briskettiä ei ollut mitenkään vähän ja sitä kuulemma liikkuu 1500kg kuukaudessa tästä putiikista ulos. Myös yrittäjä on aktiivinen somessa, joten hän saatu siitä lisä pisteet.
jjs bbq burger
Perus bursa ja lisäkkeitä. Mainittakoon että täällä oleva mac and cheese on tosi jees. Yleisesti 3€ lisäkkeiksi, laatu oli äärimmäisen hyvä.
naantali smaku
Tiesitkö että Ravintola tapahtuma Smaku on Naantalissa 12-22.8. Olin kutsuttuna bloggarina/ somettajana mukana ja nappasin vähän kuvia millaisia annoksia voi saada 7€. Toki, osa annoksista on pienempiä kun maistelimme varmaan 9 eri makupalaa.
Jos jotain voisin opetella tältä kaverilta, on se huijarin hymy. Nimittäin en ole kovin hyvä luonnollisesti hymyilemään 🙂 Toki, päivä kerrallaan mennään eteenpäin.
Alexander Trivedi
Joo, minun on tarkoitus näyttää siltä että nautin kesästä ja juuri siksi en ole niin tiuhaan tahtiin päivitellyt blogia. Ja kyllä, minulle saa suositella ravintoloita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?