Ihan jokaiselle ei tulisi mieleen käydä jätkäsaaressa syömässä kun alue on vielä sen verran raketamisen alla. Tähän poikkeuksena, aivan jätkäsaaren kärkeen on avattu jokin aika sitten Mama Mozza jonka osa saattaa tunnista nimestä. Kyseessä on italailaiseen ruokaa perustava ravintola jossa alkuruuat on buffeena esille. Ja siis tämä buffee ei ole mikään, vaan todella massiivinen. Myöskään pääruokien hinta ei ole massiivinen. Esimerkiksi ravioli annos joka näkyy hiukan ylempänä oli 17€ ja kun siihen päälle nappaa vielä alkuruokapöydästä salaattia/pizzaa niin onhan siinä ”value” kohdillaan.
Ihan kaikille ei tulisi mieleen mennä Saloon syömään mutta olin kuullut jo pariin kertaan positiivisia kertomuksia Jjs bbq:sta. Sanoisin että sateisena lauantaina ei ollut parempaakaan tekemistä kuin ajella se kevyt 1,5t tuntia tänne teollisuus alueen kupeessa jossa kyseinen paikka sijaitsi. Säästä huolimatta, talo tupaten täynnä. Voisin melkein yleistää että täällä oli paras smoukkerissa valmistettu brisketti mitä olen toistaiseksi suomessa saanut. Brisket burgerin hintakin oli kohtuullinen 12€ (ilman lisäkkeitä) ja siis hampparin kokoluokka oli noin 1,5 kertaa siihen mitä saa esimerkiksi muissa gourmet burgeri paikoissa. Okei, jos hampparia verrataan hampparina, kuoret olisi kaivannut pikkusen paahtoa lisää ja mausteisuus omaan makuun olisi voinut olla korkeampi, mutta tästä huolitta menisin uudestaan ja voin vahvasti suositella. Briskettiä ei ollut mitenkään vähän ja sitä kuulemma liikkuu 1500kg kuukaudessa tästä putiikista ulos. Myös yrittäjä on aktiivinen somessa, joten hän saatu siitä lisä pisteet.Perus bursa ja lisäkkeitä. Mainittakoon että täällä oleva mac and cheese on tosi jees. Yleisesti 3€ lisäkkeiksi, laatu oli äärimmäisen hyvä.Tiesitkö että Ravintola tapahtuma Smaku on Naantalissa 12-22.8. Olin kutsuttuna bloggarina/ somettajana mukana ja nappasin vähän kuvia millaisia annoksia voi saada 7€. Toki, osa annoksista on pienempiä kun maistelimme varmaan 9 eri makupalaa.
Jos kaikki annoksia pohdin, kultaranta resortin tyrni jälkiruoka ja metsätähden karitsa olivat suosikkini. Toki, mikäänhän annoksista ei ollut huono.
Vasemmalta löytyy Smakun järkkäävä Laura joka aloitti kyseisen happeningin kouluprojektina josta myöhemmin kehittyi yksi koko suomen merkittävimmistä rafla happeningeistä.
Jos pohdit, se on Note 10 +
Jos jotain nii merkittävä osa ajastani kun olen ulkona syömässä menee itse somettamiseen ja sisällön tuotantoon. Kiinan vahvistus, Yifan sai napattua minusta tämän kuvan editoin videota Storyvillen terassilla.
Storyvillestä puheenollen, Instasta tuttu chefslife247 vetää täällä loitokasta grillikeittiötä, jossa ruoka oikeasti kypsennettään kamadoilla eli hiiligrilleillä. Yllä olevista annoksista, todennäköisesti burgeri oli suosikkini ja yifanille maistui puolestaan scampit. Jos pohtii ydinkeskustan yleistä hintatasoa, ei 19,90€ burgerista kuulosta niin pahalta, varsinkin kun live musiikki soi taustalla. Jos jotain voisin opetella tältä kaverilta, on se huijarin hymy. Nimittäin en ole kovin hyvä luonnollisesti hymyilemään 🙂 Toki, päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Joo, minun on tarkoitus näyttää siltä että nautin kesästä ja juuri siksi en ole niin tiuhaan tahtiin päivitellyt blogia. Ja kyllä, minulle saa suositella ravintoloita 🙂