Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Ravintola Nude – viini harrastajan vaihtoehto

Illan tarjosi: Ravintola Nude

Olen pitänyt jo jonkinaikaa pientä paussia ravintoloista kun yhdessä välissä kyseessä oli melkein viikottainen harrastus. Itseasiassa kotoilun arvo omassa arjessa on korostunut ja juuri tästä syystä olen ehkä hiukan valikoivampi ravintoloiden suhteen. Sain kutsun vastikään avattuun uuteen Ravintola nudeen, joka sijaitsee siis kasarminkatu 44 eli vanhan Emon tiloissa.

Olin lukenut että kyseessä olisi viiniä ruokaa vahvemmin yhdistävä ravintola, joten ihan mielenkiinnoilla odotin kyseistä tilaisuutta. Kyseessä oli siis vaikuttaja illallinen, jossa oli tusina muita bloggaaja kolleegoita. Itsessään tila ei ollut niinkään muuttunut vanhoihin mielikuviin vedoten, mutta onhan samassa tilasta käymisestä jo muutama vuosi.

Alkuun saimme maistaa kuivattua kinkkua, joka odotti meitä pöydässä. Maullisesti erittäin tuhtia, ei ehkä semmoisenaan helppoa syötävää, mutta viinin kera oikein hyvää. Talon leipä oli tavallaan oma ohjelma numeronsa kun se tuotiin lämpöisenä pöytään lisäke kastikkeen/ levitteen kera. Maullisesti hapahko kastike/ soosi oli kohtuullisen maukasta kevyesti rapean ja pullavan leivän kanssa. Sain ehkä vähän aasia henkisiä viboja tästä, mutta nekin oli vähän kaukaa haettuja.

Alkuruokana kateenkorvaa minulle ja muille jotain kalaisaa. Kateenkorva oli itsessään niin herkullista kuin pitääkin. Rasvaista, mureaa ja tietenkin maukasta. Lautasella oleva kastike jäi kakkoseksi tässä makumaailmassa, mutta yhdistettynä helpohkoon viiniin oli hyvä olo taattu.

Pääruokana tuli Ankkaa, jotakin pyrettä sekä revittyä ankkaa. Makuina jälleen todella varmoja yhdistelmiä joka ei ole huono asia. Yhdistelmänä kuitenkin sitä luokkaa että muutkin kuin harrastajat uskaltaisi sitä kokeilla.

Jälkiruokana ollut porkkanakakku oli astetta modernimpi pläjäys mutta tietenkin tämä oli se vaihe kun asiakkaalle pitäisi jäädä positiivinen vaikutelma ja hymyn pitäisi nousta korviin. Olihan tämä hyvää mutta myös kaunista. Ehkä valo ei ollut optimaalinen hyville kuville mutta lyhkäsen videon sain aikaiseksi, viini painotteiseksi ravintolaksi jälleen positiivinen kokemus mutta olisi pitänyt kysyä holittomista vaihtoehdoista kun puolisoni arvostaa sitä puolta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?