Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Ravintola Kubo | Lauttasaaren yllätys

Vaikka ihan ensimmäisenä ei tule mieleen mennä palvelutalon ravintolaan syömään lauantaina brunssia, päädyin sellaiseen kuitenkin tässä taannoin. Ja samalla koin pienen yllätysmomentin.

Ravintola Kubo on eksoottinen lisäys Lauttasaaren kasvavaan ravintolatarjontaan. Ravintolan keittiössä häärää Filippiineiltä kotoisin oleva keittiömestari Dexter sekä hänen yrittäjäkollegansa Dick. Ruokatuote on filippiiniläistä brunssi- ja juhlaruokaa sekä burgereita. Yksi osoitus ravinolan erikoisuuksista on jättiburgeri, joka jaetaan koko pöytäseurueen kesken. Boodleburgerissa on 1,8 kg lihaa ja se tarjotaan isolla puulevyllä lisäkkeiden kanssa. Myös kokonaisena paahdettu pikkupossu ja possurulla ovat tämän paikan heiniä. Alla olevalla videolla näkyvä possurulla on buffeessa tarjolla, mutta sellaisen voi myös hankkia ravintolasta kotijuhliin tai muihin tilaisuuksiin.

Sain maistaa visiitilläni Kubon burgeria, jossa niin kuoret kuin kaikki täytteetkin on talossa itse tehtyjä. Maullisesti ja ulkonäöllisesti burgerilla on vielä vähän matkaa Suomen burgereiden kirkkaimpaan kärkeen. Mutta tähän 4,90 euron hintaan ei hullumpaa, varsinkin kun ottaa kaiken käsityön määrän huomioon. Burgerin jälkeen eteeni kannettiin kihisevän kuumaa kanapannua. Maullisesti se oli kelpo suoritus, mutta ehkä kuumalla pannulla olisi voinut tarjota jotain vähän rohkeampaa, kuin broiskua, perunaa, vihanneksia ja kastiketta. Potentiaalia on hirmuisesti, mutta hiukan on vielä ujostelua ruokatuotuotteessta. Joka päivä mennään kuitenkin hiukan eteenpäin.

Filippiiniläisbrunssi maksaa 10,30 € ja siinä on niin ikään panostettu talossa itse tehdyn ruoan määrään.

kanapannu

[left]

[/left]

[right]

Kehitettävää

  • Ruoka ei ole selkeästi filippiiniläistä mutta ei myöskään gourmet-burgeria. Rohkeutta ja keskittämistä tuotteen kanssa, niin hyvä tulee.
  • Pienellä tuunauksella ravintolasalista saisi paljon viihtyisämmän ja modernin eateryn.
  • Buffeetuotteet voisivat olla tuunatummin esillä, jotta jo ulkonäöstä voi päätellä kyseessä olevan jotain ainutlaatuista ja hienoa.

Kehutavaa

  • Kiinnostavaa, uutta ja erilaista.
  • Paljon mielenkiintoisia ideoita ja hurjasti potentiaalia – jään mielenkiinnolla seurailemaan, mihin ravintola vielä kehittyy!

[/right]

ravintola kubo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?