Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

pizzaa ”paremmista” jauhoista?

pizza taikinaa
Onko pizza jauhoissa jotain eroja? tottakai on mutta olettaisin että kaikki kysyy mikä olisi optimaalisin jauho pizzaan? selitys ei ole yksinkertainen, nimittäin kaupan hyllyllä on lukuisia eri pizza jauhoja jotka ei välttämättä ole sen parempia kuin tavallinen vehnäjauho pizzan valmistukseen. Kysymys on pikemminkin siitä että mitä teet.
pizzaa paremmista jauhoista

Mielenkiintoista kyllä pizzan paistaja fb ryhmässä erityisen kehuttuja on ollut caputo ja grande duro jauhot. Näistä olen saattanut juuri tätä grande duro muutama vuosi sitten käyttää mutta eron voi selkeiten huomata jos paistaa pizzan korkeassa lämpötilassa kivellä. Sitten taas, jos teet pizzasi kotiuunissa, voipi olla että se on yks ja sama mitä jauhoa käytät kun lopputulos on aikalailla sama. Tämän tyyppisessä pizzassa suurempaa roolia pelaa itse täytteet joita on tietenkin hyvä olla runsaasti. Kun mennään kivellä paistettuun premium pizzaan, täytteiden kohdalla olisi hyvä huomioida että paisti aika on todella lyhyt joten jos töytteitä on liikaa lopputulos voi jäädä vetiseksi.
pizza olut
juomasuositukseksi valikoitui jälleen holiton ipa joka oli muuten hyvää. Pizzan seurana voisi mennä myös viini mutta taitaa olla menny tovi kun olen hyvää viiniä maistanut. Saa heittää suosituksia sinne kommenttikenttään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?