1 rsa pekonikuutiota
1 sipuli
1dl vahvaa lihalientä
1dl ruokakermaa
1 keltuainen
n. 80-100g kuivapastaa
kuorallinen persiljaa
suolaa
pippuria
aitoa parmesaania
Laita isoon kattilaan vettä ja suolaa kuumenemaan. Laita teräspannulle kuumalle teräspannulle pekoni paistumaan. Laske lämpö sen verran että pekonin rasva sulaisia mahdollisimman tasaisesti. Kun pastavesi kiehuu, lisää pasta ja sekoita. Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kun pekoni on oikein bruunia ja rapeaa, lisää sipuli sen joukkoon. kun sipuli on läpikuultavaa, lisää pannulle lihaliemi ja raaputa pannusta kaikki maku irti. Lisääs sitten ruokakerma ja jauha pippuria joukkoon. Kun pasta on kypsää, lisää sekin teräspannulle, sammuta pannu ja lisää joukkoon keltuainen ja pieneksi naputettu persilja. Sekoita hyvin ja mausta vielä parmsaanilla. Annostele pasta lautaselle ja tarjoile lisä parmesaanin kera.
Ps. jos olet budjetti kokkailemassa, voit käyt mitä tahansa hyvin kypsynyttä juustoa pastassasi.