Jos nyt pikkusen syvennytään mitä tuoretavaraa tässä tarvitaan niin se olisi juusto, cremefraice ja jauheliha. Eikö kuulosta aika helpolta?
Jos kaipaat vegaanista versiota, kannattaa tsekata tämä tofuinen nachopelti.
1rsa jauheliha
2 sipulia
1prk mustia papuja
1prk maissia
3-4 rkl bbq kastiketta
1rkl mausteita (esim cajun, grillimauste tai vaikka curry)
1ps nachoja
1ps juustoraastetta
1prk jalapenoja
Laita pannu lämpenemään ja lisää siihen jauheliha. Kun lihasta on hiukan rasvaa sulanut, tee pannun keskelle tilaa ja viipaloi siihen kuorittu sipuli. Paistele kunnes sipuli on pehmennyt ja lihassa on väriä. Valuta pavut/maissit ja lisää pannulle. Mausta ja lisää bbq kastike, sekoita hyvin ja nosta lämmöltä. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kaada pohjalle puolet nachoista, kaavi päälle jauheliha tasaisesti ja lisää loput nachot. Lisää vielä jalapenot ja niiden päälle juusto. Paahda kuumassa uunissa esimerkiksi grillivastus toiminolla kunnes juusto sulanut ja nachoissa on väriä. Tarjoile nachopelti esimerkiksi salsan ja minttuisen cremefraicen kera.
Varmasti tästäkin ruuasta on lukusia variaatioita, joten kerrohan kommenttikentässä oma muunnelmasi 🙂