Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Lämpöiset Kaurajauhisleivät – helppoa arkiruokaa

lämmin muruleipä
* yhteistyössä Elovena Kaurajauhis

Olen pidemmän aikaan ihannoinut erillaisia lämpöisiä leipiä, niiden helppouden ja vaivattomuuden nimissä. Tässä samalla kun tein vähän aikaa sitten lämpöisiä kanaleipiä, päätin että jokin vegeversiokin pitää tehdä. Näin lähdi liikkeelle ajatusta tehdä Elovenan Kaurajauhis murustakin pienet uunileipäset.

kotimainen kasviproteiini
Pisteet tulee tälle ruualle myös tiskin vähyydestä, kokonaisuus kasattiin uunipelillä jolloin mitään ylimääräistä ei tarvinnut liata.

Lämpimät kaurajauhisleivät

1/2ps Elovena Kaurajauhista
2rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
3rlö artisokan sydämmiä
1/2 plo pizza kastiketta
100g juustoa raasteena
4 isoa viipaletta juureen leivottu leipää
tuoreeltaan viipaloitua jalapenoa

Asettele leipä viipaleet uunipellille ja päälle tomaattikastetta päälle, jonka jälkeen Kaurajauhista ja sitten juustoa. Lisää sitten aurinkokuivatut tomaatit ja artisokka ja viimeiseksi jalapenot. Paahda uunissa 200 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri eli n. 10-15 min ja tarjoile.

muru reseptit
Pöytämausteena, muutama tippa poppamiehen tulisia sooseja takasi sopivan väkevyyden minunkin makuuni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?