Nojuu, olen tehnyt näitä lämppäreitä tai lämpöisiä voileipiä varmaan satoja kertoja ja tännekkin olen siitä maininnut useasti. Tämän kertaisen jutun juju on tavallaan se että kotitekoinen leipä pääsee loistamaan tässä yhteydessä erittäin hyvin.
Miksi näin? kotitekoinen leipä kuivuu nopeammin kuin teolliset leivät ja tästä johtuen, se saa helposti uuden elämän kun sitä hiukan paahtaa. Toki, elämme hyvinvointi valtiossa joten kuivunutta leipää aika harva joutuu pakosta syömään mutta ihan oikeasti parempaa lopputulokseen pääset kun leipäsi on kuivempi.
Kanaa wingseistä, kastiketta pizzan valmsituksesta, pinaattia jääkaapin pohjalta ja ananaksia pizzan täytteistä. Kuulostaa eksoottiselta mutta ne oli ”jämäni” tällä kertaa ja tottakai ne muuttui arkiillan herkuksi.