Aitoa Arkiruokaa

Aitoa Arkiruokaa

Gorilla BBQ uudet burgerit

gorilla bbq

[left]

Katuruoka ei ole kadonnut vielä minnekään, päin vastoin, uusia katuruokaravintoloita ja -rekkoja tupsahtelee koko ajan lisää näköpiiriin. Ensimmäisen kosketukseni Gorilla BBQ-katuruokarekkaan tapahtui jo syksyllä. Siitä lähtien olen mielenkiinnolla seurannut Gorilla BBQ:n edistystä. Alkuvuodesta sain tietooni, että Fafa Gorilla BBQ:sta ja Jussi Murtomaa Hermannin Näkkäristä puuhaavat yhteistä ruokarekkakonseptia keväälle.

Vaikka alkuun voisi kuvitella ettei näkkärillä ja BBQ:lla ole paljoakaan toistensa kanssa tekemistä, ovat tekijät itsessään hyvän ruuan ystäviä ja omalla tavalla kulinaristeja. Tämän postauksen kuvat on otettu samalla, kun rekan uusia burgereita vielä kehiteltiin.

Gorilla BBQ:n päätuotteet ovat burgerit sekä laadukkaat lihat. Valikoimassa on mm. Brisket, Pastrami ja Pork Roast Burger (ei taida löytyä ihan jokaisen hampparikioskin listoilta) sekä lihalankku niille, joita kiinnostaa nimenomaan se liha. Tai jos haluaa ennemmin kokata ruokansa itse, voi lihoja ostaa myös kotiin. Tähän kun yhdistetään vielä fermentoidut punajuuret tai retikat, niin makuelämys on taattu!

[/left]

[right]

[/right]

[left]

gorilla bbq

[/left]

[right]

Gorilla BBQ liikkuu pääkaupunkiseudulla. Facebook-sivuilta voi vakoilla tarkemmin, missä päin rekka on milloinkin liikenteessä. Jos tarvitset lihaa vähän isommalle porukalle, kannattaa laittaa etukäteen viestiä, jotta varmasti ruokaa riittää 🙂

Suomessa ei ole liikaa tarjolla aitoa BBQ:ta, mutta muutamaan otteeseen tämän rekan tuotteita maistaneena voin sanoa, että näin hyvään lopputulokseen pääsee vain pitkällä työllä ja runsaalla smoukkaamisella.

[/right]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yritys, haluatko näkyvyyttä?